Buna seara!
Si eu am trait iadul pe care l-ai trait tu acum...dar din acel iad, Hristos m-a scapat! Nu te lasa acum chiar daca iti este greu... Dumnezeu te va scapa!
Ce văd eu din felul în care povestești.
Ai un potențial. Ai o putere în tine. Ai energie multă.
Eu zic așa.
Este de ajuns să vrei ceva.
Chiar un lucru mic și simplu, și să îl realizezi pe acela.
Dta gândești prea mult.
Eu zic așa.
Gândește un pic.
Vrei ceva.
Fă.
Bucură-te de rezultat.
Corectează ce este greșit.
Și repetă ciclul.
Gândește puțin, etc.
Dacă numai gândești, ce a fost acum două veri, vara trecută, ce au zis unii, ce o să zică alții, ba că viața e așa, ba că nu e așa.
Dacă faci ce zic eu, problemele grele se fac bucățele mici care se rezolvă cu pași mici. Dacă vrei să mănânci un elefant, nu îl mănânci pe tot deodată, nici un pepene de 10 kg, mănânci câte o felie.
Ai doar 14-15 ani. Aproape toti copiii trec printr-o perioada in care considera ca nu-i intelege nimeni, ca ar fi unici, etc.
Stai linistit, o sa treaca.
Macar investeste-ti timpul sa aduni cunostinte.
Salut! Trebuie să știi că nu ești singurul care a trecut prin așa ceva și este ceva din care se poate ieși. Nu îți pierde speranța, nu este vina ta că s-a ajuns aici! Sunt convinsă că ești o persoană valoroasă pe care o va descoperi lumea la un moment dat. Poți să faci 2 lucruri care cu siguranță te vor ajuta:
• să ceri ajutorul lui Dumnezeu! El face minuni. Ai încredere în El!
•să consulți un psiholog care știe mai bine pașii pe care îi ai de făcut pentru a ieși din acest impas. El doar te ghidează în procesul de autocunoaștere/ cunoaștere și îți poate arăta strategii pe care le poți folosi spre binele tău. ( ATENȚIE--> a merge la psiholog NU înseamnă a fi nebun sau alte lucruri pe care oamenii le mai pot spune, NU te lua după ei. Un psiholog nu este altceva decât o persoană care poate ajuta pe oricine).
Succes, nu renunța! Luptă-te în continuare pentru că indiferent de ceea ce zic alții, TU meriți să lupți pentru. tine. Dumnezeu te va ajuta dacă ai încredere în El și îi ceri ajutorul! Doamne ajută!