anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am saturat de viata asta, toata lumea are pe cineva, toata lumea de varsta mea are un iubit/iubita/prietenii se distreaza petrec si eu stau ca un retardat si privesc cum imi trece viata prin fata ochiilor si nu fac nimic decat sa ascult muzica, nici nu stiu ce vreau sa fac nici nu stiu ce vreau sa fiu, m-am saturat de toate, urasc totul, nimic nu ma bucura, nimic nu imi place, m-am saturat rau... numai pot vedea cum toti se bucura si au pe cineva si eu parca as fi ultimul om din lume de care nimeni nu stie, plus mai sunt oamenii care ma tot streseaza ca asa e bine ca asa trebuie in viata,( da mai taci in ***) cum sa ii fac si pe aia sa inteleaga sa ma lase in pace cu traiul lor si cu gandirea lor din 1800? Cateodata ma simt trist si furios de ce altii au totul si eu nu am sad si incep sa ma urasc si mai rau, nu mai suport nimic, nimeni nu ma intelege, toti se bucura si se distreaza si eu stau si ma chinui singur cu gandurile si ca nu sunt in stare sa fac nimic, sunt un faliment

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca viata e un rahat pentru tine fa-o mai buna, stiu ca e dureros sa nu ai parte de una langa tine ca mai e nevoia de a gauri gaura neagra cu miros ciudat sau parfumata, ras, companie. Numai ca nu orice om in viata asta e menit sa aiba asa ceva, probabil dumnezeu asa doreste sa traim singuri dar uite in cazul meu, merg la panarame pe bani, masaje erotice de imi sar capacele, calatorii cu masina si mai umplu paharu cu nitica bucurie dar daca nu ai bani nu ai nici sex. Gratuit nu e nimic in viata totul e pe bani. Poate o sa ai sansa sa cunosti pe una in viitor sau nu altfel mai platesti pentru sex mai rau e sa nu fi sexuit. Banii care s-ar duce pe bautura si tigari se pot investi in femei asa cand ai chef nu des

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te-ai saturat de viata asta dar ea nu s-a saturat de tine, nu? Viata mereu va cauta sa iti faca probleme, arata-i ca esti puternic si nu renunta.

Răspuns utilizator avertizat
| IonutzMariusz a răspuns:

Mda, probabil cea mai bună întrebare de când există TPU, am aceeași situație însă mă bucur că am un loc de muncă cât de cât bun, sunt sănătos și altele care vin o dată ce ai serviciu.
Bineînțeles că mai "derapez" și eu, eram înconjurat de prieteni falși care ușor ușor nu am mai vorbit cu ei.
Am avut o iubită pe care am prins-o cu un alt prieten acasă când și-o trăgeau (vorba aceea pe muzica mea )
De atunci sunt mai altfel nu mai înghit pe nimeni am început să îi miros să-i văd pe ăștia falși.
La ora actuală nu am prieteni, nu am cu cine să ies la un suc/film etc,
Trebuie să te împaci cu ideea asta astfel dacă vei încerca să schimbi ceva o să te duci în extreme, cum am făcut de altfel, clubăreală, alcool și de acolo pierzi, oricum dacă am făcut asta nimeni nu m-a agreat mai mult sau mai puțin toți au fost de fațadă pentru că stăteam la masă cu fete OK și erau "prieteni" doar pentru poză și un pahar cu gheață de whisky.
Așa că nu ai de ce... Așa s-a ajuns acum

| elaventurero a răspuns:

Doar privește cealaltă parte a paharului?