Daca viata e un rahat pentru tine fa-o mai buna, stiu ca e dureros sa nu ai parte de una langa tine ca mai e nevoia de a gauri gaura neagra cu miros ciudat sau parfumata, ras, companie. Numai ca nu orice om in viata asta e menit sa aiba asa ceva, probabil dumnezeu asa doreste sa traim singuri dar uite in cazul meu, merg la panarame pe bani, masaje erotice de imi sar capacele, calatorii cu masina si mai umplu paharu cu nitica bucurie dar daca nu ai bani nu ai nici sex. Gratuit nu e nimic in viata totul e pe bani. Poate o sa ai sansa sa cunosti pe una in viitor sau nu altfel mai platesti pentru sex mai rau e sa nu fi sexuit. Banii care s-ar duce pe bautura si tigari se pot investi in femei asa cand ai chef nu des
Mda, probabil cea mai bună întrebare de când există TPU, am aceeași situație însă mă bucur că am un loc de muncă cât de cât bun, sunt sănătos și altele care vin o dată ce ai serviciu.
Bineînțeles că mai "derapez" și eu, eram înconjurat de prieteni falși care ușor ușor nu am mai vorbit cu ei.
Am avut o iubită pe care am prins-o cu un alt prieten acasă când și-o trăgeau (vorba aceea pe muzica mea )
De atunci sunt mai altfel nu mai înghit pe nimeni am început să îi miros să-i văd pe ăștia falși.
La ora actuală nu am prieteni, nu am cu cine să ies la un suc/film etc,
Trebuie să te împaci cu ideea asta astfel dacă vei încerca să schimbi ceva o să te duci în extreme, cum am făcut de altfel, clubăreală, alcool și de acolo pierzi, oricum dacă am făcut asta nimeni nu m-a agreat mai mult sau mai puțin toți au fost de fațadă pentru că stăteam la masă cu fete OK și erau "prieteni" doar pentru poză și un pahar cu gheață de whisky.
Așa că nu ai de ce... Așa s-a ajuns acum