Ar trebui sa-i fie rusine,, fostului,, tau prieten ca ti a zis asta dar viata merge mai departe pentru ambii si nu se stie niciodata cand o fata se va folosi de el asa cum a facut el cu tine
Un raspuns realist: doi prosti. Si tu si ala. Tu pentru ca vrei sa te sinucizi, iar ala pentru ca ti-a spus ca te-a folosit. Macar gasea alta scuza ca sa va despartiti. Nu esti prima care pateste asa ceva, iar celelalte nu s-au omorat. Daca vrei sa fii prima proasta care se omoara din cauza unul puta bleaga, n-ai decat. Dar n-o s-o faci! Pentru ca daca o s-o faci, n-o sa mai ai sansa sa mai iubesti din nou. Esti fata, gasesti repede alt baiat.
Nu stiai ca relatia are si un sfarsit? In timpul relatiei baiatul are un scop: sexul. El propune, fata accepta sau nu. Dupa un timp relativ scurt, baiatul se plictiseste si pleaca. Fata plange. E un scenariu pe care toti il stiu si totusi el se repeta permanent. E cineva de vina?
Viata ta nu se rezuma la el. Nu ai de ce sa ai regrete, tot ce ai facut ai facut pentru ca la un moment dat a fost ce ai crezut tu ca e bine. El e fie un ingamfat, fie vrea dintr-un motiv sau altul sa te indeparteze complet de el. Tine minte ca viata ta e nepretuita si nu trebuie incheiata din cauza unui baiat. Iar pe el de ce sa-l omori, ca sa platesti o viata o greseala din tinerete? Viata merge inainte cu sau fara el si sunt convinsa ca meriti ceva mai mult si ca vei gasi acel ceva.
P.S. e normal sa suferi o perioada, ai dreptul asta, dar daca perioada asta se intinde la nesfarsit iti sugerez sa consulti un psiholog, e pacat sa pierzi timp din tineretea ta suferind dupa cineva care nu merita. Bafta!
Viata ta nu se rezuma la el. Nu ai de ce sa ai regrete, tot ce ai facut ai facut pentru ca la un moment dat a fost ce ai crezut tu ca e bine. El e fie un ingamfat, fie vrea dintr-un motiv sau altul sa te indeparteze complet de el. Tine minte ca viata ta e nepretuita si nu trebuie incheiata din cauza unui baiat. Iar pe el de ce sa-l omori, ca sa platesti o viata o greseala din tinerete? Viata merge inainte cu sau fara el si sunt convinsa ca meriti ceva mai mult si ca vei gasi acel ceva.
Nu trebuie sa apelezi la astfel de afirmatii eventual masuri.Tu nu esti cu nimic de vina ca el a fost doar un profitor. Poate ca nici tu nu ai fost prea sigura sau hotarata si te-ai aruncat in bratele lui.Asta e, se mai intampla,asta este, o greseala a vietii pe care multe femei o fac, viata ne da si bune si rele, cu timpul o sa iti treaca iar aceasta greseala iti va aminti de fiecare data ce trebuie sa faci de-acum incolo ca sa nu mai repeti aceeasi freseala, sunt sigur ca in timp iti vei gasi un baiat pe care sa il meriti si sa te faca sa uiti.Si nu uita razbunarea nu este cheia.Incearca sa te mai inveselesti si aduti aminte ca nu esti singura care a facut aceasta greseala sau care a patit asa ceva.
Imi pare rau pentru tine...
nu ai pus nici o intrebare. Banuiesc ca vrei un sfat. Stai calma nu ai de ce sa mori, viata e frumoasa si trebuie s-o traiesti, este adevarat ca uneori ne loveste crunt si este cruda cu noi dar trebuie sa mergem inainte. Data viitoare trebuie sa fii mai atent.
apropo de unde stii ca s-a folosit de tine? Esti sigura ca nu a glumit? Nu am inteles ''am avut relatii doar din cauza ca sa nu ne despartim''?
Adrianuseri idd sa vb sa te incurajez nu fi asa tine capul sus si pietul sus ai trecut incepi o alta viata si sa fi u tot asa baieti sunt cat ie lumea de mare nu te lasa hai sa vb
E un mare nenorocit, nu face vreo prostie sa iti iei viata sau mai stiu eu ce viata merge mai departe dar nu trebuia sa te culci cu el daca stiai ca vrea sa se desparta de tine toate relatiile au si un sfarsit.
trist.daca as putea sa te ajut cu ceva as face-o, ai grija nu-ti face rau pentru un bou, nu merita, uraste-l, dar nu uita ca viata merge inainte
Daca-l uraste nu face altceva decat sa-si pastreze ranile deschise, mai bine sa-l uite si sa nu-si mai aminteasca, ca a existat vreodata o persoana in viata ei ca el.
Poi uite cum sa faci te duci la el...ii dai vreo 2 pumni in fata si incerci sa iti continui viata nu se sfarseste viata doar de la 1 baiat exista pe lume si baiti mai altfel...
Pentru cine sa faci asemenea prostie....inseamna ca are ceva ce il face nesigur de el.o sa se intoarca roata asa ca stai linistita
Inteleg ca e greu dar daca te agiti, plangi si regreti nu se va intampla nimic bun.Mai bine ai trece peste asta, multe fete patesc lucrul asta.Nu mai spune nimanui lucrul asta si gata.Nu cred ca vei putea uita ziua "aia", dar nu ii mai da atentie, treci peste.Aratai tipului si in primul rand aratati tie ca esti o fata puternica care poate trece peste asta.Canva ziua aia nu va mai avea nici o inportanta pentru tine.
Asculta niste muzica buna,citeste bloguri distractive,joacate cu animalul de comapanie,iesi in orasi cu prietenii,incearca o relatie noua, fa niste cumparaturi, citeste o carte, vei gasi pana la urma ceva ce iti va distrage atentia de la "acel lucru" si vei trece peste. Daca nu, poti merge la un psiholog, dar important e sa nu mai spui nimanui despre problema asta.
E simplu.il uiti pentru ca e un prost si cauti pe altcineva, cineva care sa te merita. incearca sa eviti sa mai faci sex cel putin o perioada...o funda?