Sunt amestecate problemele voastre. Cea mai importanta este ca prietenul tau nu-si asuma riscul de sarcina si nu-ti respecta optiunea. Vreti lucruri diferite si niciunul nu-l poate obliga pe celalalt. Faptul ca se poarta asa arata lipsa de maturitate si intelegere. Dar exista si celalalt aspect. Puteti discuta despre posibilitatea altor mijloace contraceptive. E o alegere de cuplu si difera de la caz la caz...sunt destui oameni care nu se impaca bine cu prezervativele, dar daca aveti o relatie stabila si nu-s si alte riscuri, v-ati putea interesa despre alte metode de evitare a sarcinii. Lipsa de incredere intre voi nu duce intr-o directie buna.
Eu nu inteleg ce este asa rau in asta.
Am avut si eu la viata mea destule relatii si nenumarate acte sexuale si in 90% din cazuri nu am folosit prezervativ.
Intr-adevar,nu am fost la pod sa ma culc cu femei,am fost selectiv.
Nu mi s-a intamplat niciodata sa las o femeie insarcinata sau sa iau vreo boala.
Desi multe femei sustin ca este riscant,in realitate nu prea este. Unele se chinuie ani sa ramana insarcinate, foarte rare sunt cazurile in care raman insarcinate doar din acel lichid.
Desigur, barbatul trebuie sa stie perioadele fertile si sa stie sa se controleze.Astfel riscul sa ramana insarcinata este mult mai scazut.
Exista multi barbati calora nu le incape prezervativul sau au alergie la el sau pur si simplu nu se simt bine.In acest caz exista anticonceptionalele, fiecare facem sacrificii.
Daca cunosti putina medicina iti dai seama imediat daca cineva are o boala(desigur exista posibilitatea sa fie purtator).
Eu personal merg odata la cateva luni si imi fac analize de secretie pentru siguranta mea.Recomand tuturor care au o viata sexuala activa sa faca acest lucru.
O sa vedeti voi cand o sa vreti sa faceti un copil cat de dificil este sa ramai insarcinata. Poate dura saptamani,luni sau chiar ani.
Cand spermatozoizii patrund in vagin,acolo se da o adevatata lupta,anticorpii incep sa ii omoare si de cele mai multe ori nu reuseste niciunul.
Mai cultivati-va si voi putin inainte de a incepe viata sexuala.
Intr-adevar, este bine sa folosesti prezervativ cand schimbi partenerul de sex destul de des, dar in cazul unei relatii stabile mi se pare o absurditate.
Dar pentru astfel de probleme s-au inventat anticonceptionalele.
Eu mi-as fi dat seama din prima clipa ce are de gand Prietenul tau se gandeste numai si numai la sex din ce mi-ai povestit uh
Sincer,eu as zice sa-i dai papucii. Un baiat adevarat nu te va obliga niciodata sa faci asa ceva Asa a fost si prietenul meu,dar,am vazut ca nu se poate l`am luat de maneca si i-am zis "Du`te! " Si crede`ma sunt muult mai fericita acum,decat inainte Eu asta ti-as spune sa faci. Odata ce increderea a disparut,odata ce el are deja alte ganduri,lasa`l draga mea in pace ! O sa te rogi de el toata viata sa te lase in pace cu chestiile astea? Eu n`as face`o in locu` tau
Si,daca s`a retras brusc in timpul "momentului",poate ca stie el ce a facut acolo Poate a ejaculat si tu nu ai simtit,sau cine stie?!
Apropo,prezervativu` nu se foloseste la c**ve. N`am mai auzit asta never!
Prezervativul se foloseste la fetele cu "capu` pe umeri" care pun si raul in fata binelui :-P Nu la genu` "alaa" de femei,cum spune el
Deci,asta a fost parerea mea. Desparte`te de el si gasesteti un baiat pe masura ta! Sunt sigura k esti o fata frumoasa, desteapta, incat sa-ti dai seama de riscul pe care o sa-l porti daca o sa ramai cu el
Succes! Te pup si multa Bafta!
Hey, sa stii ca am luat anticonceptionale o perioada apoi mi le-a interzis medicul, deoarece am ceva probleme, si sa stii ca cunosc si restul metodelor contraceptive, in ovule nu am incredere, iar pilula de urgenta se ia in caz de accidente, nu toata ziua ca nu sunt bomboane
Deci prietenu tau e un ne simtit clar. nu crede ca fara prezervatic riscul de aramana insarcinat de la 92-93% cat protejeaza prezervativu scade la 50-60%? nu va jucati si noi jucam de asta si aproape prietena mea ramanea insarcinata
Nu isi doresteun copil pentru ca nu e pregatit? Spune-i ca daca nu veti folosi prezervativul se va trezi cu un bebelus pe care va trebui sa il creasca si sa il ingrijeasca.
Spune-i ca daca unul dintre voi are orice boala cu transmitere sexula de care nu stie o va lua si celalalt.
Daca el considera ca prezervativele sunt doar pentru curve, ar insemna ca fiecare familie ar avea 9-10 copii, care ar trebui ingrijiti.
Daca el tot nu vrea sa inteleaga poti lua anticonceptionale, dar spune-i ca ele nu va feresc si de boli.
Pastila de a doua zii se ia numai in situatii de urgenta si are destule consecinte deci nici tu nu esti mai presus de ei
Eu nu cred ca asta este un motiv pentre a te desparti de el. cred ca ar trebui sa vorbiti si daca este o relatie stabila si il cunosti suficient de bine incat iti poti garanta tie propria ca nu este purtator de mai stiu eu ce boala poti merge la ginecolog pentru ati da anticonceptionale. majoritatea barbatilor refuza utilizarea prezervativului zicand ca nu este aceeasi placere si alte chestii, si este adevarat cu prezervativ nici pentru noi femeilt nu este aceeasi placere.
Nu sunt nici rusoaica nici unguroaica sunt romanca dar in nu cred ca suntem aici pentru a comenta numele celorlalti numele este portuguez si nu are nici cea mai mica legatura cu vodka.
Poti sa ii transmiti prietenului tau din partea lui "SongsoftheSabbathSacrifice" ca este un cretin inapoiat?
El considera ca prezervativul se foloseste numai la curve? Ete,dovada de cretinism suprem. Daca el considera asta,apai e clar ca nu a **** prea mult la viata lui si ca deci nu are nici cea mai vaga idee la ce se foloseste prezervativul... Daca el vrea un copil e problema lui,nu are decat sa se **** cu un puscarias in cur pana nu mai poate,desi ma indoiesc ca poate ramane insarcinat fara uter,trompe uterine,vagin si restul'.Ii sugerez sa caute pe goagal la ce-i bun un prezervativ,sa citeasca, sa reciteasca, si apoi sa isi dea seama cat de cretin a fost.
Buna! Imi pare rau ce zic acum, dar dai papuci cautati un baiat normal, nu un popa care zice tot felul ca nu este bun prezervativu etc. Vad ca nici nu isi asuma riscu de a ramane insarcinata dar tot continua cu ideea de a fi fara prezervativ Nu ti-se pare ca nu este 100% normal prietenul tau (fara suparare) draga mea! Sunt pe acest pamant numai barbati si femei nu este singuru s-au unicu barbat. De unde stie el ca numai la curve se foloseste a incercat?
Lipsa totala de creier. totusi, pentru a evita aceste neplaceri, ar trebui sa consulti un ginecolog si sa incepi sa folosesti anticonceptionale. asta sigur te va feri de eventualele neplaceri cauzate de o sarcina nedorita. www.mysex-shop.ro
Pai cum sa iti zic eu.uni baieti simt inainte sa le vina si prefera sa faca sex asa fara prezervativ deoare nu simt aceeasi senzatie.si daca el vrea asta inseamna ca are grija sa il scoata inainte sa ii vina.
Ai grija cu treaba asta, pentru ca prin contact sexual neprotejat, si mai ales cu o persoana pe care nu o cunosti atat de bine, se pot lua tot felul de boli. Si bolile acestea nu se gasesc "numai la curve". Oricine poate transmite ceva la un moment dat, chiar si fara sa stie. Si "relatia normala" nu se bazeaza pe a folosi sau nu prezervativ, ci pe mult mai mult decat sex. eu am impresia ca prin situatiile acelea penibile de care spuneai iti "forteaza mana" intr-un fel, iar "o relatie normala" nu se bazeaza pe presiuni, ci pe libertate din partea amandurora.
iulia3317 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: