Cei care nu sunt obtimisti si ma gandesc ca multi vor sa se sinucida din cauza ca nu mai sunt impreuna cu x si daca unul dintre parinti lor ar muri sunt sigura ca nu ar vrea sa se sinucida.
Meriti funda pentru raspunsul asta!
este cat se poate de sincer si de adevarat
Eu?
Da
cel mai bun raspuns
Multumesc.
Cu placeree
Mai sunt si oameni care nu isi gasesc scopul in viata, c`est la vie mici nostri emonei, gandesc uneori prea profund
Da ai drepate, bravo prietenului tau ca lupta incontinuare. Dar nu neaparat ca au un handicap dar toate intamplarile ii innebunesc, asa e ai drepate ca viata merita traita orice ar fi. Unii nu se gandesc ca viata nu inseamna doare cearta si lacrimi, poti sa fii suparat cateva zile hai poate o luna dar dupa viata merge in continuare inainte.
Da. dar de ce sa te gandesti la sinucidere cand toate acele probleme pot fi rezolvat. Am vazut ca deseori din probleme minore multi se gandesc sa se sinucida
Viata este ca scatofilia. Nu e pentru toata lumea. Cui ii place rahatul, sa traiasca si sa fie vesel. Cui nu, sa se sinucida. Intr-un fel nasol cand copiii se sinucid pentru ca nu au trecut prin destule ca sa aiba habar, dar in rest, daca ai stat pana la un anumit punct si ai urat fiecare clipa de viata, n-o sa se faca frumoasa pe ultima suta de metri ca sa compenseze ani de agonie.
Sinuciderea este probabil singura decizie reala pe care o poti lua pentru tine.
Nu cred!
Chiar nu conteaza ce crezi tu. Nu schimba nimic faptul ca ma crezi sau nu. La fel cum oamenii vor continua sa se sinucida fie ca au fost invinuiti de lasitate.
Oh, lasitatea... De parca noi, astilalti, suntem prea curajosi.