De unde esti? Adauga-ma la prieteni pe facebook si poate facem noi ceva![Steffu Mikuu] Scz de rasp. Ce zici? Eu trec intr-a 9-a.
Nu ai de ce sa te plangi, poti sa fi tu si Fat-Frumos ca nu asta le intereseaza pe fete, incearca sa mai lasi din fite , stai calm ca vei intalni si tu persoana potrivita cand va fi timpul, nu trebuie sa disperi, de exemplu eu nu am avut o prietena in viata mea si nu ma deranjeaza cu nimic si am 19 ani , Distreaza-te si restul vor veni de la sine, nu ai de ce sa disperi O sa vina o zi cand o sa iti intalnesti fata visurilor tale
Aspectul nu este totul.Doar fiindca esti aratos asta inseamna doar ca ai un mic atu care te-ar putea ridica daca stii sa-l impletesti cu o atitudine tolerata de fata respectiva. Uneori trebuie sa mai lasi orgoliul deoparte deoarece iti poate aduce necazuri, fii orgolios doar atunci cand trebuie si cu cine trebuie. Fiind orgolios si arogant cu fata care-ti place nu faci decat sa-ti asiguri esecul si totodata sa-ti cladesti o proasta reputatie.Cel mai bine ar fi sa fii tu insuti si sa mai lasi "fitele". Succes!
Atata demnitate ai ca-ti curge nasul la TPU, poate, poate te va baga cineva in seama. Nu realizezi ca macar aici puteai fi sincer cu tine?
Daca zici ca arati bine de ce ti-ar da cu jet? Poate nu ai tact, mai incearca
Nu te simti atras, nu te simti, mai asteapta
1. daca zici ca esti,, aratos" de ce te-ai saturat sa fii single >ar trebui sa fii sufocat de cereri.
2. este tare bine ca ai principii si standarde >dar gandeste-te daca ele(principiile si standardele )sunt rationale si nu doar cateva ganduri orgolioase sau narcisiste
SI
3. e vara ce naiba fa-ti prietene iesi la suc cu baietii roaga-i sa -ti faca cunostinta(scuze cacafonia dar nu prea-s atenta la de-astea acum) cu fete, nu ai prieteni cu iubite gandeste iubitele au prietene iesiti cu totii nu stati singuri
(Doamne si eu care credeam ca- s singura din lumea asta care tece in a 10 a si nu are iubit da' vad ca nu-s singura exceptie)
Maxim brravo Raluca
HappynewCenusa întreabă: