Astea-s chestii puerile, in opinia mea. Amandoi sunteti de vina, tu, pentru ca ai ridicat tonul la el, iar el, pentru ca nu te-a condus. Oricum, pentru ca relatia sa decurga bine, trebuie sa existe intelegere, sentimente sincere, iar toate aceste atribute ale iubirii sa fie mutuale!
Deci punandu ma in locul tau da e vina lui. poate si eu faceam la fel
Luand-o totul matur, tot el e de vina dar tu trebuie sa fii desteapta
Daca iti face faze naoale degeaba tipi la elm, oricum nu il doare nici in cot.
trebuie sa ii platesti cu aceeasi moneda
azi fa te ca nu s-a intamplat nimic si cu prima ocazie fa-i-o si tu.
Desi se spune ca razbunare e arma prosrului in anumite situatii trebuie sa recurgi si la asta.Altfel se invata asa:8
Bafta si anunta ma printr un msj ce s a intamplat:*
Sunteţi amândoi de vină. Ăsta e motiv de ceartă? Într-o relaţie trebuie să renunţi la orgoliu şi la încăpăţânare deoarece se ajunge la situaţii ca cea de faţă...
Vezi ca ai o problema cu cacofoniile!
Daca ai vazut ca a inceput sa bea, la ce mai tot insistai sa-l iei de acolo? Daca nu era beat, inseamna ca abia se incinsese si logic ca tu ai gresit. Eu cand il vad pe al meu asa si trebuie sa plec, ii dau un pupic si ii zambesc frumos spunandu-i daca mergem acasa. Daca nu vrea, ii urez distractie placuta in continuare si vbm cand ajung acasa.
Si apropo: crezi ca te fura bau bau daca mergeai singura? E baiat, vrea si el putina libertate!
Mai fiti independente fetelor, ca daca stati dupa fundul lor o sa se poarte cat mai urat cu voi!
Amandoi zic eu. Daca a baut nu ii mai statea mintea la tine. Dar nu trebuia sa te superi asa pe el, omul mai face greseli si e ceva normal. Tu nu puteai ramane cu el la sora lui? Spune-i ca nu ai vrut sa se intample ce s-a intamplat. Dar nici el nu trebuia sa reactioneze asa iti putea spune sa mai stai o ora, doua si dupa aceea sa mergeti acasa. Pa
Pai cred ca era beat si de asta nu a mai tinut cont ca trebuia sa te conduca.asa fac si eu cand sunt nervoasa.totusi de acum spune-i ce te deranjeaza si nu te mai lasa dusa de val din cauza nervilor pentru ca tot tie iti pare rau.incearca sai explici ce tea deranjat si poate o sa-ti dea dreptate. iubitiva mult orqm:*
Stimati domni si domnisoare, se pare ca angelinathedark revine in forta cu supra-mega-extra-intrebari despre prietenul ei.Ma intreb cand se mai termina odata relatia voastra care a plictisit tot TPU-ul.
Eu cred ca ar trebi sa ai o discutie transanta cu el referitoare la ce s-a intamplat aseara.Nu mi se pare firesc sa te abandoneze, iar implicarea surorii lui nu-si are rostul.Asta denota ca e obisnuit sa plaseze responsabilitatile lui pe umerii altora.Ai grija la acest aspect pentru ca nu este de ignorat! Baiatul este cam rasfatat si obisnuit sa-i faca altii toate poftele. Un alt lucru demn de luat in seama este consumul de alcool peste care eu nu as trece sub nicio forma. Daca a fost capabil acum, la inceputul relatiei sa ma abandoneze, mai tarziu ce va fi? Tu stii cel mai bine ce simti, dar fii atenta sa analizezi situatia cu mintea, nu cu inima, pentru ca nu meriti sa investesti in cineva care te dezamageste in astfel de momente.Mult curaj si sa nu uiti: suntem ce alegem sa fim si meritam ce-i mai bun! Paste fericit!
Intro relatie nu treebe sa existe cearta asa cum a fost la inte nu te certa pentro mizerie sasa omul sa se simta bine si sa beie pana i sa face rau NU?