Pai tu te indragostesti in halul asta in cateva zile?
Eu zic ca-i o idee buna faptul ca va puteti vedea in realitate atat de repede, pentru ca ai ocazia sa-l cunosti asa cum e fara sa iti faci prea multe filme in cap inainte.
Mai pretentios in ce sens?! Poate asa vrea sa para...
Cum sa faci sa te placa?
Daca deja va intalniti probabil ca te place. Dar asta inseamna ca : il atragi fizic si ii place cum gandesti.
Acum, partea cu feelingul, interesele comune, calitati si defecte, le vedeti la fata locului.
Comporta-te ca si cand te-ai intalni cu un amic, coleg de-al tau.
Nu-i da prea multa importanta din prima!
Buna! Nu ai cum "sa-l faci sa te placa". Poti doar sa-l cuceresti, iar asta prin atitudinea si limajul tau. Iti arata ca te place in poze si la web? Pe asta n-am mai auzito, e noua? Asteapta pana luni si vezi ce se intampla cum se comporta, o sa-ti dai seama acolo ce trebuie sa faci. Nu mai face planuri dinainte.
Buna:*Ma bucur pentru tine
Dar cred ca ar trebui sa te comporti normal.sa fii naturala
El trebuie sa te vada cum esti tu de obicei
Adica. daca la intalnire o sa te comportsi altfel decat km esti in viata de zi cu zii.Nu cred ca o sa fie o relatie prea frmsa.
Decii eu zic sa fii naturala. daca te place bine, iar daca nu asta e.nu sa sfarsit lumea la ell:X
Suuccesss pup:*
Ok.inteleg.eu is mai traditional.tr-ai gandit sa te comporti natural sa fii tu?! sincer nu cred...nu te mai stresa atata copile! dupa altu, altu vine [citez din marele filozof Boboc])
Pai in primul rand sa nu-i cazi in brate din prima sa nu ii arati ca esti asa indragostita cam asta ne place noua baietilor apoi el o sa incerce sa te cucereasca si sa nu ii cazi in brate imediat sa il lasi putin sa te impresioneze si apoi oricum noroc
Da sorin. asa gandeam si eu, dar sa mai intamplat cu un baiat acelasi lucru, si pentru ca am facut asta. l.am pierdit . chiar imi place baiatu asta maxim si chiar vreau sa fiie aproape de mine! de cand am inceput sa vb cu el, sunt f bucuroasa, indragostita, stii tu. si me fricaa
Incepe cu un cadou, stii u valentine`s day! Apo fii u insati. Daca nu-i convine, altul!
Funda?
CEL MAI IMPORTANT! Nu te mai gandi ce o sa faci. Incearca sa uiti de intalnirea asta pentru ca iti faci prea multe griji si chiar atunci "gafezi". Comporta-te cat mai natural, nu incerca sa afisezi figura pe care nu o ai. Succes!