| SeptemberSweetDisaster a întrebat:

M-am taiat rau cu lama la glezna?
Foloseam lame de rase Venus si m-am taiat super rau la glezna.Imi curge sange incontinuu. Diseara trebuie sa merg la o nunta, si sa port wedges. Ce sa fac sa se opreasca sangerarea cat mai repede?

Răspuns Câştigător
| WickedBoy a răspuns:

Poate ai vreun vas taiat.Panseaza cu ceva si strange tare sa opreasca sangerarea.Panseaza sa nu se infecteze si apoi strange cu ceva. Dar strange tare daca vrei sa treacawinking

DAca tot nu trece e grav si trebuie sa mergi la medic

7 răspunsuri:
| WickedBoy a răspuns:

Si, nu cred ca merge sa porti asa ceva.Adica rana se inchide in vreo 2 zile. Daca porti wedges (si mai si dansezi) e posibil sa se deschida din nou.

Faci cum vreiwinking Pa pa happy

| WickedBoy a răspuns:

Domnule anonim nu are cum sa faca cancrena pentru ca nu e rana mare. E o prapadita de taietura sau vena rupta.Nu e muschiu expus sau mai rau osu.Sunt foarte foarte mici sansele

| elenac a răspuns:

Te sfatuiesc data viitoare sa folosesti bigurile de la venus sunt de diferite culori cu acelea nu exista nici un risc sa te tai indiferent in ce directi dai si creste si mai greu parul inapoi

| aisha01eu a răspuns:

Dai cu spirt si lega-l strans cu o fasa. si eu am patit-o inainte sa ma duc la o nunta laughing.

| SeptemberSweetDisaster explică:

Deci, sunt inca bine.Nu mi s-a amputat piciorul, inca laughingMi-am bandajat si totul a fost ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai ce aveti?! daca se mai si leaga si strange tare poate sa faca cangrena! eu iti sugerez sa nu faci asta daca nu vrei sa ti se amputeze piciorul! scuze, pa pa wave

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti blonda