| cristinaanamaria a întrebat:

M-am uitat la pozele cu el in seara asta si am inceput sa plang, ma afecteaza atat de tare despartirea de el si faptul ca nu ii pasa de mine, in incercat sa vb cu el, imi vbeste f rece si indiferent sad mi-e si teama sa mai fac urmatoarea incercare, sufar ingrozitor, cum il pot uita? exista ceaiuri de uitare ceva? am inima legata, nu mai sentimente in mine pentru altcineva

4 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Dragostea nu se cerseste, ea vine singura, neconditionat! Nu are rost sa suferi pentru cineva care nu merita, iar de incercat nu trebuie sa-ti fie teama! Nu toti sunt la fel si poti da cu piciorul fericirii tale! Pozele inchide-le intr-un sertar, la fel si amintirile, traieste prezentul!

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Din pacate nu exista niciun remediu pentru aceasta boala...doar timpul le rezolva pe toate si te ajuta sa uiti trebuie sa ai doar rabdarewinking

| gabrielgypps a răspuns:

Nu exista nici ceaiuri nici alte pastile ca sa uiti pe cineva.
cui pe cui se scoate, nu stiai proverbul asta.trebuie sa nu mai ramai in starea asta de apatie si de victima, cu nasul in poze.
fii pragmatica, gandeste-te ca un sut in fund e un pas inainte.
iesi din casa, intalnestele cu prietenii, prin cluduri sa intalnesti pesoane noi, aranjeaza-te chiar mai bine ca inainte, si comporta-te ca si cum ai fost deja aleasa miss scoala la care esti tu. asa o sa redevii o bunaciune libera si baietii se vor intrece in a te cucerii. cu cati mai multi baietii vei avea in jurul tau, cu atat al tau ex, i-si va musca degetele si va incerca sa te recucereasca.atunci poti sa-l primesti inapoi sau daca deja te-ai combinat cu cineva mai bun, poti sa-i dai jet in nas... hai capul sus si privirea dreapta, fetele suparate nu sunt frumoase.

| Cori_7775 a răspuns:

Da, intr-adevar e greu... Nu, nu exista din fericire ceaiuri de uitare. V-a trebui sa il uiti punandu-ti vointa la incercare. Uite, ai putea sa te gandesti ca esti o fata orgolioasa si daca incerci sa ei legatura cu el te va umili tot timpul. Asta ar fi un pas ca sa il uiti, adica acela de a nu mai incerca sa il contactezi. Un alt pas, ar fi ca sa te ei cu prietenii si sa stai cu ei in grup, adica sa iti petreci pe cat posibil cat mai mult timp cu ei, ca asa nu o sa mai prea ai timp sa te gandesti la el. Daca esti la scoala sau la facultate ai putea sa te ocupi mai mult de teme, sau de cursuri. Sau o alta solutie ar fi ca sa iti gasesti tot timpul o ocupatie ca sa nu mai ai prea mult timp sa te gandesti la el. Cam astea sunt solutiile pe care ti le pot da. Oricum, nu uita un lucru.
Viata nu trebuie sa se opreasca la barbatul care nu te mai vrea!
Fi curajoasa, gandeste-te ca tu esti o fata puternica si vei putea sa treci peste esecul pe care l-ai avut in dragoste si o vei lua de la capat la momentul potrivit.
Nu te umili in fata unui barbat ca i dai satisfactie!
Esti O fata frumoasa banuiesc care are sanse sa gaseasca un barbat care o merita cu adevarat si o pretuieste!
Daca crezi ca te-as putea ajuta cu ceva, ia legatura cu mine, nu ezita.
Oricum, parerea mea e ca trebuie sa faci tot posibilul sa nu te umilesti in fata lui pentru ca nu te merita si poate nici nu te-a meritat in trecut.
Ai grija de tine! :*