E Tutu Adrian cred. Dragut baiat. asta e doar o "pasiune" care iti va trece repede Nu e nimic rau in a te "indragosti" de cineva pe care nici nu-l prea cunosti, dar ti-am spus iti va trece repede
Pai oricat ai vrea sa il cunosti nu cred ca poti.
Daca a trecut mai departe la concurs poti sa ii vezi numele din nou cand il va arata si ii vei cauta hi5 facebooku
Da altceva nu mai stiu
PaPa PuP
Daca il cunosti ii bun da faza'i ca el are vreo 16-17 ani cred si tu abia 12-13
pustiul ala de 19 ani, adi? cred ca da.muulte fete au ramas impresionate, crede-ma nu esti singura...
Sti asta e ceva de genu "sunt indragostit de vedete x" adica simpatii trecatoare nu te ingrijora asta o sa treaca de la sine in maxim o luna nici macar nu o sa iti mai amintesti de el.
Ei bine, iti spun din proprie experienta ca si eu am fost oarecum obsedata de Adrian Tutu. Cum am trecut peste? Am aflat ca are prietena. Am inceput sa mai ascult si alte melodii nu numai mel pe care le canta el. Am vorbit cu el putin pe fb lui, si parca nu, nu-s stiu. Am vorbit putin pe fb cu el si dupa totul a disparut. Mi-am dat seama ca faptul ca eu simpatizam "o vedeta", se duce foarte mult pana ce vorbesti putin cu ea. Pt. ca intr-un fel sau altul, mai mult asta ne dorim.
Sper sa iti fie de folos cu ceva.