O sa iti dau eu un sfat in care cred eu: nu te mai gandi la barbati, soarta are alte planuri pentru tine, mai intai trebuie sa incerci sa te bucuri tu de viata pe care o ai, si atunci cand o sa fii fericita singura asa cum esti tu si vei intelege ca nu un barbat te poate face fericita ci tu insati prin ceea ce esti tu, prin simplitatea ta, prin iubirea ta pentru ceilalti, atunci vei primi si un barbat exact asa cum o sa trebuiasca sa fie pentru tine. Multumeste-i Domnului ca nu te cauta barbatii ca sa ai cum sa te strici si sa ajungi ca altele care sufera si nu mai stiu ce sa faca. Asa ca vreau nu vreau sa zic: ai rabdare si nu te mai gandi la barbati, fa-ti un scop frumos din viata pe care o ai si ai sa vezi cum o sa apara si barbatul "perfect" in momentul in care te astepti cel mai putin. Si mai e o chestie: tu atragi ceea ce ai inauntrun tau. Daca voiai barbati pentru partide de-o seara 2-3-4, pai cred ca era plin Facebook-ul tau de mesaje si cereri. Asa daca alegi sa fii curata si fata buna, Dumnezeu ti-l pastreaza doar pe cel mai bun la momentul potrivit. Deci, in concluzie, nu iti face inima rea din cauza ca nu ai si tu un barbat langa tine, pentru ca mai bine niciunul decat 2-3-4-5 care iti va strica inima si sufletul. Acum stau si ma gandesc, depinde si ce cauti, ce fel de barbati buni vrei tu sa ai langa tine? Ca poate te gandesti la barbatii buni de casa, de fac curatenie, de te iubesc neconditionat, dar sa aiba si muschii si sa fie nu stiu ce barbat alfa, eh...sa stii ca astia plini de ei nu faci casa cu ei. Dar tu stii ce vrei sa alegi, dar parerea mea e sa lucreazi tu la sufletul tau, fii tu iubitoare cu toti, lasa-ti tu orgoliile (daca ai), limpezeste-ti inima si sufletul, lasa toata tristetea, nelinistea, nedumeririle deoaparte, traieste frumos si bucurate de viata prieteni, familie... si ai sa vezi ca vei vedea si barbati buni prin diferite locuri.
Salut! Si eu am 34 de ani, si nu am iubita. Eu vreau ceva serios, dar nu am noroc. Daca ii spui la cineva de familie se uita la tine ca la felu 13. Cred ca in ziua de azi e ceva iesit din comun sa intemeizi o familie, pentru unele sersoane. Ce sa zic, trebuie sa mai asteptam, sa ne rugam, sa fim increzatori ca vom gasi persoana potrivita sufletului nostru, persoana cu, care sa rezonam.
Ai toate sansele sa fii fericita!
Lucreaza cu Legea Atractiei, poti vedea video-uri pe net sau citi carti
Fuctioneaza Perfect! Lucreaza cu toata increderea!
La mine si la multi prieteni de ai mei a functiont, deci vb din experienta.
Iti doresc sa fii fericita, iubita asa cum visezi!
Sa nu accepti niciodata mai putin decat ce-ti doresti si sa crezi ca totul este posibil
Iti recomand 2 carti - Jocul vietii si cum sa l joci & Infinite posibilities Mike Doodley
Daca ai intrebari, poti sa ma contactezi iti voi raspunde aici fara nici o problema,
Daca nu gasesti cartile sau nu le poti cumpara nici o problema, urmareste pe net video-uri despre Legea Atractiei, poti aplica asta si in job si in relatie, si ca sa ai prieteni, orice iti doresti material etc
Iti doresc din suflet sa fii fericita si inspiri si alte persoane!
Cu mult drag, x