Cu siguranta ar trebui sa vorbesti cu el si sa ii spui ca desi a trecut atat de mult timp, ii simti lipsa ca prieten. Sunt sigur ca nu se va face ca ploua si ca va veti impaca. Te-ai gandit ca poate el venea langa tine in speranta ca il vei baga in seama si iti vei cere scuze pentru actul tau din trecut? Este posibil sa fi trecut prea mult timp, dar mai bine incerci. Nu ii spune ca il iubesti, deocamdata o sa iti fie bine asa. Nu cred ca ai o obsesie pentru el, obsesia trece cand nu mai vorbesti cu acea persoana si nu ar fi trecut nici macar 2 saptamani fara sa vorbesti cu el. Succes!
Daca nu incerci, niciodata nu vei stii ce puteai castiga.
Da, poate ca e o obsesie fata de el, si faptul ca vrea sa stea pe langa tine e un semn.
Incearca sa vorbesti cu el si vezi ce se intampla ca asa cu presupusu nu se ajunge nicaieri .
sper ca ti-am fost de folos. succes
Au trecut 3 ani, cred ca ar fi cazul sa vorbesti cu el, baietii sunt intotdeauna mai orgoliosi sau chestii de-astea poate si el se gandeste la acelasi lucrucrezi ca daca ii zici va fi mai rau de atat? In nici un caz
Si daca ma mai puteti ajuta cu inca ceva. daca totusi ma voi duce la el ce as putea sa'i spun? a trecut atata timp incat chiar nu stiu ce sa'i spun.
Anonima17191 întreabă: