anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M facut sex cu un barbat acum 2 zile. deci m-am cunoscut cu el p mess am vorbit si la tel de mai multe ori si eu am decis sa ne intalnim seara la el sau unde vrea el si el a fost de acord. sa facut ora 2 si el a venit dupa mine cu masina si m-a dus la el acasa sincer stiam ca asta se va intampla doar nu era sa mergem acolo si sa ne uitam la bec.in fine am povestit putin cu el si ma atras f mult sexual a inceput sa ma sarute ma mangaiat dupa aia neam dezbracat si mai departe stiti voi.ma adus inapoi cu masina acasa deci sa comportat f dragut nu regret deloc ca am facut asta cu el puteti sa ma judecati cat vreti. mi-a spus sai raspund la tel ca mai vrea sa ne intl sa tinem legatura i-am spus ca sa nu sune ca mi-a luat maica mea telu (astai alta poveste ) si a spus bine at o sa mai vb p facebook sau p mess...au trecut 2 zile dar nu l-am vazut p fb nici online p mess bine nici inainte nu era online tot timpu dar acum tot timpu la el ma gandesc nu stiu parca m-am indragostit de el... i-as trimite un sms da nu vreau sa par o fraiera obsedata am un pic de orgoliu as prefera el sa ma sune primul da ma gandesc ca d aia no face ca i-am zis ca mi so luat telu.acum ard de nerabdare sal mai vad cum sa procedez? help plzzzz

Răspuns Câştigător
| kcara a răspuns:

Buna. Pai acum ai putea sa ii dai un mesaj gen " Buna, mi-am recuperat telefonul, tu ce faci? happy " si nu arata ca esti disperata, ci doar il anunti ca ai telu inapoi si ca daca vrea poate sa ia legatura cu tine. happy

14 răspunsuri:
| Contrast a răspuns:

Sa vezi ce rad eu, daca sub un nume oarecare il gasesti pe amorezul tau pe-aici pe TPU, si se amuza bine de situatie!

| Epica_6648 a răspuns:

Sincer. daca chiar tinea atat de mult la tine sarea si in cap de pe bloc sa ia legatura cu tinestraight face si f bine ca ai orgoliu...ai grija de tine happy

| LCD a răspuns:

Tare faza asta! (daca e adevarata)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e bine deloc! O sa-ti spun acum o poveste adevarata. Prietena mea cea mai buna a cunoscut un tip pe mess. Tipul la fel a venit, foarte dragut, prezentabil, a luat-o cu masina, a dus-o la restaurant apoi la hotel, au facut sex, el a tinut-o in brate toata noaptea. Cand s-au despartit el a zis ca o sa o sune, ca ii place foarte mult de ea etc. Nu a mai sunat-o deloc. Ea l-a sunat de 2 ori. Prima data i-a spus ca este intr-o sedinta si o sa o sune cand iese. Nu a sunat-o. A urmat un al doilea telefon din partea ei. El a zis ca e la volan si nu poate sa vorbeasca. Aiurea. A fost o aventura de o noapte. Asa si la tine. Ai grija, nu te mai culca asa de repede cu un barbat. Daca te vrea cu adevarat sa stea sa astepte. Eu l-am cunoscut pe sotul meu pe internet, dar pana am facut sex au trecut cateva saptamani bune. Inainte m-a scos in oras, m-a dus in excursii etc. si abia dupa am zis...hai.Deci da-l incolo, nu merita!
Pup

| ellene a răspuns:

Fa cum a zis kcara

| madalinaaa89 a răspuns:

Hey, ar trebui sa-i dai un sms in care sa-i spui ca ti-a dat mama ta telu inapoi, si sa-l intrebi ce mai face si cand va mai puteti vedea.
Ai facut bine ca ai asteptat sa dea el primul un ''semn de viata'', dar, te-ai gandit ca poate si el crede acelasi lucru(adica,''nu vreau sa par disperat, asa ca nu fac eu primul pas'')
Daca stai asa, poate sa mai treaca o saptamana, o luna sau mai multe fara sa va vorbiti.
Si oricum, iti spun eu, nu pari disperata daca te intereseaza persoana de langa tine(ma refer la el). Esti doar precauta.

| hhhdd a răspuns:

Suna ca si cum a fost cu tine doar pentru sex.Sorry.big grin

| Acvila a răspuns:

Ai orgoliu? n-as zice.Cum dracu poti sa faci sex cu un tip pe care il cunosti de f putin timp?

Răspuns utilizator avertizat
| Acvila a răspuns:

Deci...si tu ai la fel de mult orgoliu. N-am ce zice...

| maya_1225 a răspuns:

Unu*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta te reprezinta ca o cu*va

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunal si faceti din nou zex

| AnonimaPentruCaPot a răspuns:

In primul rand, eu m-am saturat de misoginismul barbatilor din ziua de azi! Daca voi faceti sex cu 100 de tipe intr-o saptamana, sunteti grozavi! Daca noi facem sex cu 1 tip suntem curve!
UITE, poate eu am cunoscut un tip acum 2 zile si azi vreau sa fac sex cu el. Ma atrage, imi place... care e problema? Sunt curva?
Sper sa va schimbati conceptiile intr-o zi, ca altfel tot la nivelul asta ramaneti si nu prevad un viitor prea bun pentru voi!
Aveti o mentalitate de pe vremea inchizitiei!
Este exact acelasi **** ca si cu sexul oral! Toate femeile spun ca nu fac sex oral, ca e scarbos, dar de fapt ele fac mai des sex oral decat dus!