Nu o condamna! pe de. o parte sunt de acord cu tine, adica am vazut si eu filmele si niste poze si am ramas traumatizata, dar adevarul e ca poate mama ta chiar nu se credea in stare sa se descurce cu doi copii. dar ar mai fi ceva, celelalte femei care nasc gemeni sau tripleti? cum se descurca? ar fi trebuit sa.si asume aceasta raspundere, sa aiba grija si sa nu ramana insarcinata.
Eu zic sa nu o condamni, ce-a fost a fost. Dar ai grija sa nu faci aceleasi greseli.
@Leopardon
copii aia aveau si ei suflet.ai vazut video. urile cu avorturi? nu cred. daca le.ai fi vazut iti garantez ca nu ai mai fi fost de aceeasi parere acum.si putea sa faca ceva pentru a nu ramane insarcinata. oricum ideea ca dupa parerea mea avortul ar trebui interzis , si nu doar din cauza ca e ceva groaznic, dar mai sunt proaste si prosti care nu poarta prezervativ din simplul motiv ca nu au chef si raman insarcinate.
p. s. yo_pushtoayk_lui
nu faceam aluzie la mama ta, vorbeam in modul general.
Trebuie sa intelegi ca si tu esti fata si mai tarziu vei deveni femeie si nu stii in ce situatii vei fi pusa si ce decizii va trebui sa iei. Nu ai de ce sa o condamni pentru ca e mama ta si indiferent de lucurrile pe care le-a facut nu ai dreptul sa o judeci. Cred ca in sufletul tau te macina gandul ca puteai ajunge si tu rezultatul unui avort, insa sper norocul tau nu s-a intamplat asta.
Iubeste-ti mama si ai grija de ea, pentru ca nu i-a fost usor sa treaca prin acele 2 intreruperi de sarcina!
Numai bine!
Ba daca nu pot creste copii sa nu se ****, sa se **** pot sa sa isi ia anumite obligatziuni... nu? stiu cas paritzii tai dar eu cred ca persoanele care fac avort is niste ratatzi care le frica de kopii.
Si daca o condamni, ce? chiar crezi ca se va intampla ceva spectaculos?
Parerea mea:decat copii facuti aiurea, nedoriti si tarati prin viata de catre parinti indecisi/iresponsabili/neputinciosi mai bine o super protectie in timpul actului sexual, ca sa nu se-ajunga la "condamnari" pe care tu le propui aici.
PS.Si cum ai sa procedezi? daca 51% din TPU hotaraste ca trebuie sa-ti condamni mama si 49% zice sa n-o condamni, tu repede vei face fix cum hotarasc cei de pe TPU? cei pe care nu ii cunosti?
Hai, yo_pushtoayk_lui, ratiune si simtire, te rog
Un avort este cel mai mare pacat din punctul meu de vedere.e ceva foarte.nu am cunvinte. imi pare rau.mama ta ar trebui condamnata.unde i-a fost capul cand a facut asta.nu s-a gandit putin la alte vieti.gandeste-te ca putei fi chiar tu.
Da avortul este cel mai mare pacat.Adica odata ce ai facut *** si ai un copil in pantec nu ar trebui sa faci avort.adica D-zeu noua femeilor ne-a dat,, darul,, sa dam viata. da gandeste-te la alte cupluri care nu pot face copii.si isi iau alti copi de la alte cupluri.Doamne fereste nu asi face niciodata un avort in viata mea.
Va multumesc frumos pentru toate raspunsurile:X:*nu credeam ca o sa gasesc oameni care sa ma ajute:X:*va multumesc anticipat tuturor
Sa o condamni? Pentru ce? Aaah, pentru ca nu te-a avortat? E si asta un motiv... Fii multumita ca ai avut o viata ok, altfel cine stie...