| anutza1991 a întrebat:

M luat POSTNOR2 pe 11 noiembrie si farmacista mi-a spus ca o sa-mi vina menstruatia pe 10 decembrie si nu mi-a venit.Mentiomez a spun ca mi sau intarit sanii si ma dor.Frarmacista mi-a spus ca o sa am unele sangerari de la POSTINOR2 si am avut. Mie menstruatia luna trecuta trebuia sa-mi vina pe 15 dar sa intrerupt daca am luat postinor2 este posiblil ca menstruatia luna asta sa-mi vina tot pe 15 sau sa mai intarzie? OARE STII CAND O SAMI VINA MENSTRUATIA! VA MULTUMESC

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Postinor nu se ia NICIODATA la indicatia farmacistei cu numai la inicatia medicului ginecolog, dupa consult. Luat asa, dupa ureche, nu stie nimeni cand trebuie sa-ti vina menstruatia, asa cum nu stie nimeni daca nu cumva esti insarcinata sau ce reactii adverse grave poti avea de la postinor. Du-te maine dimineata la ginecolog neaparat ca sa lmitezi pe cat posibil dimensiunile dezastrului, ca sa zic asa (e foarte grav ce ti s-a intamplat tie).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am luat Postinor.La farmacie m-a intrebat cand am facut-o neprojat, cate ore au trecut si am spus am facut sex aseara deci a trecut cam 10 ore si mi-a spus ca e in regula (postinor nu trebuie luat daca au trecut 72-78 de ore ca nu isi mai face efectul). Eu nu am patit nimic.Ciclu m-i-a intarziat ceva timp