Cred ca depinde de fiecare femeie in parte. Nu toate vor barbati blanzi, cum nu toate vor bestii sau fiare in pat .
Eu prefer acel baiat care sa imi arate ca ma iubeste. Sa fie atent cu mine
Nony, chiar asa este degeaba iti infirma dragalasele astea de fete, nu te lua dupa ele bine, are si gabitza partea ei de dreptate "depinde de starea fetei", dar de cele mai multe ori... este asa cum afirma psihologii
O doamne nony, stai ca eu nu am nici o fantezie in care as fi violata , Doamne fereste de asa ceva. Intr-adevar, or mai fi femei/fete care au fantezii de-astea ...mai ciudate . Prefer sa ma sarut cu iubitul meu (ala pe care nu-l am ) cu orele decat sa fiu violata.
Si barbatilor le place sa fie dominati...Ingerasul bland trebuie sa stea in icoane si nu in dormitor.
Si totusi trebuie sa te contrazic.
Nu toate au visuri anormale! Eu asa consider, daca visezi sa fii legata,"palmuita" sau stiu eu chiar violata nu mi se pare normal.
Prefer o persoana, nu blanda precum ingerasul.ci una care sa aiba calitati si defecte, pentru ca e omenesc in ambele cazuri.
O persoana matura dar si copilaroasa, dulce dar uneori indiferent pentru a face dragostea mai dulce!
Gata ca deja ma intind
Bye bye!
Nooo
ai inteles total gresit
depinde de starea fetei
adica nu vrea mereu senzualitate, preludiu, sarutari.are si ea momente cand vrea sa fie brutalizata sau sa brutalizeze
Pantagruel întreabă:
anonim_4396 întreabă: