Desi de obicei antevorbitoarea mea abereaza, de data asta sunt partial pe aceeasi lungime de unda cu ea. Sfatuieste-te cu familia. A, si urgent spune-i si lui. S-ar putea ca partea cu familia destramata si bla, bla sa o rezolve el si sa nu te mai doara capul cu decizii referitoare la el. Adica ori va fi alaturi de tine, ori te va pune sa avortezi. Oricum, vei afla parerea lui si e MUSAI sa ii spui. O data pentru ca nu esti singura care trebuie sa ia o decizie si a doua pentru ca este dreptul lui sa stie. Nu e corect sa nu stie.
Trebuie sa stai de vorba cu parintii neaparat pentru ca, intr-adevar, ei vor fi afectati macar financiar indiferent de decizia ta. Si poate ai noroc de niste parinti normali care nu vor arunca acoperisul in aer si vor incerca realmente sa te indrume si sa te ajute.
Eu, la 18 ani, nu as fi pastrat sarcina dar acum, dupa ce am nascut, nu as mai putea face intrerupere de sarcina decat daca ar fi musai.
"Nu vreau să destram o căsnicie solidă, dar nici nu-mi concep viitorul fără el, pentru că am devenit dependentă de acest bărbat." - foarte, foarte ingrijoratoare aceasta fraza.
Incearac sa ii spui ca ai vrut doar o aventura sa nu divorteze omul degeaba si cauta-ti altul.
Domn'profesor nu va divorta, fii fara grija. Pe de alta parte ar fi bine sa depui plangere impotriva lui ca si alte colege de'ale tale sa nu pateasca ce ai patit tu. in privinta cu copilul, fa tot posibilul, indiferent de presiuni sa nu avortezi. Eventual il poti da spre adoptie, dar nu avorta sub nicio forma. Dumnezeu sa-ti ajute!
Eu zic să vorbești și cu nevasta lui și să-i explici că tu nu știai de căsnicia lor.Pana la urma, ce ati vorbit? E de acord cu copilul sau nu? Chiar m-ai facut curioasa rau
Belingot întreabă: