| Mihaiasdd a întrebat:

Mă afecteza cu ceva daca am penisul de 15 cm dar este inclinat spre stanga? Nu spune nimic nimic sau ceva de genul!

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Se apreciaza ca probabil (si posibil) 85-90% dintre barbati au penisul mai mult sau mai putin incovoiat si indreptat/inclinat inspre toate directiile posibile. Si cu toate aceste fiecare barbat reuseste sa-si gaseasca pozitia optima de a-si indeplini....menirea. Multa sanatate!

| CatalinLaurentiu02 a răspuns:

Exact asa e si al meu si nu e nici o problemă, stai liniștit. Am auzit ca la multi le este asa scula, important e sa stii s-o folosești happy bafta in viitor, pe ele

| Violleta2022 a răspuns:

Cu ce te-ar putea afecta? De doare?
Tu nu-l tii in pantaloni?
Ai de gand sa mergi cu el scos pe afara?

| mihai69 a răspuns:

Ai noroc! dacă era mai mare de 50 cm, ți se modifica prea tare centrul de greutate și chiar ai fi avut probleme în a-ți menține echilibrul în poziție ortostatică sau în mers. Dar așa, nu o să ai nicio problemă, la fel ca restul de vreo 75% dintre bărbații care nici ei nu-l au perfect „drept".

| RazvanSMR a răspuns:

Atata timp cat nu esti pe mare e bine dar daca esti trebuie sa "indrepti carma"happy

| Emilian65 a răspuns:

Nu te afecteaza inclinarea penisului spre stanga sau spre dreapta in desfasurarea normala a unui act sexual.