In primul rand este vina ta ca l-ai lasat sa iti scape pentru cel mai absurd motiv si anume diferenta de 5 ani dintre voi de parca era diferenta de 20 de ani si era ceva iesit din comun.Ti-ai dat seama prea tarziu el probabil s-a indragostit de alta sau nu il mai interesezi.
Cat despre celalalt baiat daca nu tii la el lasa-l pentru ca poate cu timpul baiatul se va indragosti si o sa ii frangi inima pentru mofturile tale.Gandeste-te sa nu o faci lata cu amandoi pana la urma. Succes!
Renunţă la amândoi şi gata, treaba este terminată. Celui din Franţa i-ai dat de înţeles că nu vrei o relaţie, iar acum îţi pare rău. Îl chinui şi pe cel cu care eşti într-o relaţie, iar acesta nu are nici măcar o vină.
Ai 17 ani, ai destul timp pentru aşa ceva. Nu găseşti pe cineva de vârsta ta, doar majori?
Daca nu te atrage ar fi mai indicat sa astepti pe un altul. Asa ar fi cel mai corect, sa nu ii ranesti inima cum i-ai facut-o deja celui plecat in Franta.
Hotaraste-te, cu cine vrei sa fii. Cu cel din Franta sau cu prietenul de 19 ani. Pana la urma ai sa ramai singura, daca umbli dupa doi iepuri.
Tu îți bați joc de noi, nu-i așa?
Ți-am răspuns de 100 de ori la aceeași întrebare în glumă, te-am luat la mișto.
De alte 100 de ori ți-am răspuns serios, mi-ai dat și fundă uneori.
Dar e prea mult, treci odată peste! Nu te-ai plictisit de aceeași poveste de nu știu cât timp? Ai doar 17 ani, mai sunt destui băieți.
Nu știu ce să faci, dar fă ceva, orice. Ia o decizie, nu mai ai 12 ani. Dacă o s-o iei pe cea proastă, n-o să mori, o să înveți din greșeli.
Baftă și te rog eu, termină odată cu drama asta.
Tu esti fenomenul ciorii din gard, care isi alege singura proprietarul.L-ai vrea pe ala ca-i mai aproape de fieratania aia... Eifel, ca-i mai bun(la ceva), pe asta de il tii pentru ca ar tine la tine si egoismul e prea mare.Incerci sa iti faci copii, back-up'uri de baieti...Intr-un cuvant, iti e frica ca si cum restul masculilor ar fi castrati, iar tu ai doar o sansa cu astia 2.
Apeleaza la sinceritate, comporta-te exact asa cum vrei tu si lasa lucrurile sa se intample.Altfel o sa traiesti intr-o minciuna...
AlexEjmecheru întreabă: