Ai omis sa ne zici și vârsta voastră... Dacă ești majoră și vaccinata cum se zice... Te muti și vă vedeți de viață voastră. Nu îți trăiești viața pentru părinți la urma urmei.
Iubirea asta imposibila strica, mai ales cand este facuta fara cap si iti raneste familia.
Cupleaza creierasul inainte sa deschizi gura sau sa faci vreo prostie, ca sa nu sufere toata familia.
Stai liniștită, e doar șantaj emoțional.
Fii fericită alături de iubita ta, las-o pe mumă-ta-n pace, că nu se omoară ea.
Mută-te de la părinți, stați doar voi două.
Ei bine nu ai ce face trebuie sa mergi normal classic sa nu miara nimeni si sa ajung copil
Hmm, ai putea sa le explici alor tai ca tu si respectiva fata veti tine relatia in secret, pentru a nu aduce dezonoare familiei tale crestine, iar in cazul in care nici asa nu vor sa auda ce ai de spus, atunci, daca esti majora, pregateste-te sa iti incepi viata alaturi de acea fata, nu vei putea sta la nesfarsit in supunere fata de parinti.
Cu timpul, poti sa reiei discutia cu parintii tai, asigurandu-i ca esti bine, probabil ca vor fi suparati, insa trebuie sa inteleaga ca nici parintii lor probabil nu au vrut in totalitate sa se casatoreasca.
Salut! N are tupeu sa o faca! Ar trebui sa faci ce vrei tu si cum simti nu sa asculti de parerea ei! muta te de acasa
Eu respect lesbiancele ca tine, dar nu gay sa nu intelegi gresit eu iubesc steagul curcubeului cum iti place tie sa te joci cu ele.
Eu iti recomand sa inchei orice discutie cu mama ta sau sa discuti ca tu esti atrasa de femei
Sincer sunt trist de situatia ta poti lasa instagramul tau sa vorbim in privat daca ai nelamuriri si spor la sex cu fetele asta daca va mai intalniti si sper ca vei reusi sa treci peste acest moment dificil repet nu fete intre fete urasc doar baieti intre baieti clar! si sper ca voi aveti/veti avea drepturi egale!
Cum sa spui ca esti homofob si ai fantezii cu gagici fara sa spui asta. Daca nu ati mai privi omul ca pe un obiect sexual sau nu ați mai privi prin filtru sexual, poate nu ati mai ura oamenii pe degeaba. Sau te sinti atras de barbati si nu stii cum sa spui?
Ei bine îți voi scrie un răspuns din propria mea experiență. De oarece am avut un membru de familie ce a întâmpinat aceeași problemă. După vârsta de 18 ani, părinți nu mai sunt așa de obligați să îți dea bani de cheltuială, să îți facă de mâncare să strângă după tine, până la 20-25-30 de ani. Dacă vrei să faci o acțiune care este echivalentul ai dezamăgi pe oameni care și-ar fi dat poate și viața pentru tine, măcar angajează te căutați un loc de muncă, și dacă iubirea asta e așa dee puternică încât tu nu poți trăi fără înseamnă ca să te angajezi o să fie un fleac. Si să începi să îți începi viața mai devreme. Și dacă ești la fel de iubită viceversa și partenera ta va lua aceleași măsuri fără să nu fie un impediment. Pentru ca nu toată lumea este obligată să accepte orice, și nu îți poți obliga părinții să devină tik tok parents si să vină la parade și să îți dea bani de întâlnire să iei cu iubita la restaurant. Înfrunți realitatea. Altceva dacă ai frați mai mari dar în special mai mici. Consolează-te cu ei despre modul în care se simt la rândul lor emoțional. De pe urma deciziilor tale. Și schimbările aduse în atmosfera familiei. Au parte acum de un parinte care are gânduri sinucigașe atât mai ușor predispus la depresie, privare de somn etc. Încât ai de ales să vezi pe cine iubești mai mult. Și să privești realitatea așa cum este : dar dacă alegi să te muți știind că există posibilitatea ca mama ta să se sinucidă. Mi se pare incredibil cat de mult ar trebui să i urăști.in cel mai bun caz părăsești familia după ce mama ta nu se mai gândește în a-și lua viața dar cu toate asta cei mai probabil cu garanția ca nu o vei mai vedea. Apoi frați ce au de suferit. Din cauza schimbărilor de atmosferă și peisaj. Dacă mă întrebi pe mine nu m-asi duce să mă angajez și să lucrez 7-12 ore pe zi de dragul iubirei. Când a-și putea să îmi mai petrec timpul acasă. Viața e lungă și oricând a-și putea întâlni pe cineva cu care pot fi compatibilă și să îmi facă și familia fericită. De oarece vrei ca părinți, frați, rudele tale să se simtă bine in preajma soțului iubitului și dacă chiar iubești aceea persoană validarea asta a acestor oameni e ca o fericire proprie de oarece când iubești pe cineva te bucuri și respiri prin aceea persoană. Și te bucuri de relația bună pe care o poate avea partenerul de viață cu familia. În schimbul alteia în care este total opusul. Apoi te sfătuiesc să gândești mereu pe termen lung căci tot ce vei vedea de acum înainte vor fi câte 2 fete de mâna, și să nu te simți invidioasă. Dar poate simți și ceva când vezi un băiat ce duce un cărucior cu bebe și își ține și iubita de mână. În timp ce rad. Apoi nu trebuie să te grăbești în a-ți găsi partenerul. Care să le facă tuturor pe plac dar să te gândești cel mai serios la consecințe. Eu personal ca sora mai mică am avut de suferit enorm din cauza deciziei surori mele mai mari. A făcut un haos în familie, a trebuit să îmi văd mama plângând, a trebui să o văd dimineața după nopți nedormite, și pur și simplu eu m-am simțit ca intru în depresie apoi. Sora mea nu mai vorbea deloc cu mine, și dacă avea ceva de spus. Doar mă maltrata emoțional. Acum părinți mei i-au dat mai mult decât o șansă să se schimbe dar a rămas așa de răutăcioasă și nu pot spune ca nu se mai vede cu fete. Părinții mei îi dădeau bani de cheltuială, haine de brand. De facultate să aibă mereu în buzunar și au muncit și încă muncesc ambii până la epuizare joburi ce necesită efort fizic. Mereu ultimul iphone papuci scumpii și uite răsplata.
Eu nu am așteptat de la ei să îmi ofere lucruri materiale sau să mă sprijine financiar. Imediat ce am crescut și am căpătat cunoștințe și propria personalitate, am început să muncesc și să îi răsplătesc cu tot ce am putut. Am fost mereu copilul exemplu și ascultător. De mică, am început să fac anumite sacrificii pentru ei, care mi-au influențat viața. Eu am renunțat la studiile mele la o vârstă în care aveam nevoie să mă dezvolt și să capăt cunoștințe noi. La vârsta de 12 ani, eu aveam grijă de nepotul și frățiorul meu mai mic, iar asta i-a făcut pe ai mei să decidă că e mai important să am grijă de ei și nu m-au mai lăsat să continui școala. La vârsta de 15 ani, eu lucram și nu mă înduram să îmi iau măcar ceva de mâncare sau să îmi permit să visez la o haină nouă. Nici gând! Trebuia să pun tot câștigul meu în mâinile mamei mele. Asta a continuat până când am împlinit 19 ani. În acest timp, eu nu mă înduram să îmi opresc nici măcar bani de buzunar, pentru că am fost învățată că tot ce câștig să beneficieze părinții mei. Apoi, am decis să mă gândesc și la fericirea mea si am început să muncesc pentru mine, am reușit să îmi iau o garsonieră și mi-am asigurat toate condițiile necesare pentru a trăi cât de cât decent cu persoana pe care o iubesc. Am decis să fiu egoistă și să mă gândesc și la mine. Am reușit să fac pasul ăsta, m-am mutat cu fata pe care o iubesc, dar ei au aflat unde m-am mutat și au venit după mine, începând să mă șantajeze emoțional, spunând că nu este normal ceea ce fac și că ei o să se omoare dacă eu nu pun stop. Într-un final, m-au lăsat fără un loc de muncă și au reușit să discute cu proprietarul garsonierei și să anuleze contractul
beausingurlamasamea întreabă: