| SimplePlanFanKarina23 a întrebat:

Ma aflu intr-o situatie destul de grea. M-am indragostit de prietenul meu cel mai bun, e un baiat foarte de treaba si ne intelegem de minune, in totdeauna am fost sinceri unul cu celalalt dar acum lucrurile incep sa se schimbe. El stie ca il plac dar nu banuieste nici pe departe cat de mult il iubesc, cat este de important pentru mine, el ma vede in continuare ca pe cea mai buna prietena, dar nimic mai mult. Cat timp eram noi doi era perfect, acceptasem idea ca nu putem fi impreauna si imi era bine si asa, oricum ne auzeam la tel foarte des si tot timpu eram impreuna dupa ore, dar acum lucrurile s-au schimbat, a aparut o a treai persoana intre noi : colega mea de banca cu care ma inteleg foarte bine si s-au indragostit. Acum sunt impreuna si se inteleg foarte bine. El mi-a zis ca nu vrea sa strice prietenia intre mine si colega mea si ca daca nu sunt de acord el ne lasa in pace pe amandoua si isi vede de drum, dar eu nu puteam sa accept sa-l pierd pentru totdeauna si asa i-am zis ca o sa-i sprijin si i-am ajutat sa fie impreuna. Credeam ca o sa fac fata, dar nu stiu cat o sa mai rezist, vb cu ei zilnic si de fiecare data cand ii aud supnandu-mi cat sunt de fericiti simt ca mor... El tine la mine si tot timpu` ma intreaba daca sunt bine si ca daca nu sunt nici el nu este, nu pot sa le stric relatia si fericirea, tin prea mult la el si si ea mi-e draga, dar nu stiu cat o sa mai rezist, mi-e teama... ce sa fac?

Răspuns Câştigător
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Buna Romina, inainte de toate vreau sa-ti spun ca-mi place foarte mult numele tau.
Iar in legatura cu problema ta, trebuie sa tii cont ca ceea ce dai, aceea vei primi si e cel mai indicat sa stai cumintica. Lucrurile se vor rezolva de la sine. Si apoi... baieti mai sunt, nu? Da-mi un PM daca vrei sa mai vorbim.
Mult spor!

3 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ai avut o şansă, ai ratat-o. Gata. De-acum încolo s-a-nchis la pită.
Aplică sfatul invidios şi tipic concurenţei feminine nesimţite dat de utilizatoarea dayany şi ai să te alegi cu cel mai bun duşman.
Eu am o prietenă foarte bună. Ne ştim de vreo 6 spre 7 ani.
Eu n-am fost niciodată atras de ea în alt fel şi nu cred că nici ea. Totuşi, dacă aş afla că se bagă în relaţia mea, nu numai că stricăm prietenia, chit că are ea 7 ani vechime, dar din cel mai bun prieten devin scurt cel mai mare duşman.
Grijă mare.

| bulgaras_3493 a răspuns:

Buna fetelor, din pacate si eu trec in prezent prin aceiasi situatie, doar ca eu nu sunt indragostita de el si il plac mult.cred ca pana acolo mai e doar un pas.sad
Nu as putea sa iti zic ca il lasi. dar niici sa-i despartii, ci sa profitii de orice mica cearta dintre ei, stiu ca e f ciudat ceea ce spun dar nu uita ca speranta moare ultima.
Incearca sa fii un pic distanta.nu mai sta cu ei, nu te mai duce in oras cu ei.incearca sa te "cuplezi" cu un amic de a lui. daca el de semne ca e gelos un pic e bine, dar daca nu ii pasa, inseamna nu ai nici o sansa.pastram legaturawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,
am fost si eu in aceeasi situatie ca tine. este foarte foarte nasol sa te indragostesti de cel mai bun pr. mi-e mi s-a intamplat de 2 ori. sti zicala aia"o fata si un baiat nu pot sa fie niciodata priteni ca pana la urma unul dintre ei se va indragosti de celalat".
nici nu stiu ce sfat sa iti dau... o parte din mine vrea sa iti zica ca daca il iubesti sa il lasi sa plece cu colega da dar cealalta zice sa lupti pentru el. eu una regret ca nu am luptat. eu zic ca e mai bine sa vb cu el si sa ii explici, sa ii spui ceea ce simti macar o sa fii impacat cu gandul ca ai incercat...
eu acum 2 saptamani am trecut printr-o despartire ingrozitoare si sincer ma doare ca nu pot lupta pentru iubirea baiatului pe care il iubesc.

asa ca. lupta pentru ceea ce vrei, pentru ceea ce iubesti happy