Mereu te-am luat la mișto când ai întrebat ceva pentru că toate întrebările tale, peste 150 la număr sunt pe acest subiect.
Ar fi timpul să te trezești. Citește de 3 ori tot ce ai scris și îți vei da seama de ce îți zic asta și de ce ții la el degeaba.
Asta e problema cu fetele de genul tău. Nu au o relație, învață, sunt fete ok. Până când vine unu care le spune două glume de pe google, un buchet de flori si le face "muci". Mai sunt băieți, nu ca el, de 100 de ori mai buni, de treabă, frumoși, cu bani, săraci, urâți, oricum ar fi dar sunt. Ideea e că nu e singurul băiat. Ai zis că a doua zi i-a scris prietenei tale și după 3 zile s-a îndrăgostit de ea. Gândește și tu, dacă ținea la tine mai făcea asta? E penibil. Evită-l, șterge-l din telefon, dă-i block, nu te mai gândi aiurea, chiar dacă relația ar merge, nu o să se sfârșească bine.
Ai zis că i-ai dat o șansă. La câteva zile el bătea aprăpo-uri despre sex. L-ai refuat, a plecat. Tu chiar nu te prinzi? Acum serios! Gândește și tu puțin.
Sa te trezesti. Nimic mai mult.Incearca sa devii rationala. In loc sa fii fericita si multumita ca ai scapat atat de usor tu mai plangi? Revino-ti in fire domnisoara, pari o fiinta inteligenta si se pare ca si rationala.Iti doresc numai bine.
El a incercat sa obtina sex, a vazut ca nu poate si acum incearca sa te oftice. Bravo tie ca ai rezistat, desi competitia a fost inegala, datorita diferentei de varsta. Urmele vor trece in timp. Succes.
Uita de el incet asa. fa orice altceva cand te apuca gandurile si regretele. citeste, iesi in oras, du-te in oraselul copiilor, chatuieste cu alta lume pe site-uri de socializare, cauta sa iti deschizi ochii spre un alt nou posibil iubit.
stand si asteptand sa il iei inapoi nu iti faci rau decat tie. el e foarte smecher si cauta rezultate cu orice mijloace, nu ii face jocul pentru ca o sa regreti, eventual o sa te culci cu el si apoi nu te va mai baga in seama.
succes!
Parerea mea este ca trebuie sa te orientezi spre baieti de seama ta.Sa-ti gasesti un prieten apropiat de varsta ta, sa va maturizati impreuna nu sa te maturizezi fortat din cauza unui baiat mai mare ca tine.El trage la pustoiace cu gandul ca sunt usor de adus in pat.
Wow, Ba sti voi fetele credeti ca daca iubiti un baiat i si bine, Parerea mea ie sa iei o pauza faci bine ca nu vorbesti cu el, Incearca sa te ganesti la rau dintre voi daca te iubea nu iti zicea de sex poate o vrut sa fi o simpla relatie sexuala, Ai grija nici-o-data un baiat de 21 de ani nu se va indragosti de una de 16 ani, baieti mai mari care vorbesc cu fete mai mici ca iei is ***, dc nu incearca pe o fata de vastra lui ca nu-i mere nu poate si atunci apeleza la fete mai mici sa i reuseasca planu, Ai grija esti in floarea vietii esti fata gandeste inainte sa faci ceva, Daca te iubea cum o zis, nu se dadea la prietena ta, ai grija capu sus, si nu incerca sa vorbesti cu el ca iti da dume dinalea grave
Iar părerea mea e că trebuie să mai înveţi limba română.
Deschide ochii SI VA FI BINE paza Buna SI ochii deschisi Te feresc de belele înainte de a actiona gîndestete bine la CE faci