Foarte bine ca nu faci nimic,continua exact asa,chiar daca te cam doare.
Tie continua sa-ti placa de el si-ti lipseste,dar baiatul asta iti este complet inferior daca a ajuns sa-ti adreseze inclusiv injurii,e mai bine sa-l lasi in pace!
Ati fost impreuna,i-ai placut,curiozitatea lui legata de tine s-a cam potolit si,chiar daca acum ar mai vrea ceva de la tine ar fi doar din cauza orgoliului ("o am cand vreau,sa vezi ca se intoarce singura la mine"),nu e cazul sa-i oferi o asemenea satisfactie.
Daca te respecti si te iubesti, pe tine!
Lasa-l sa te priveasca, lasa-l sa spuna ce-o vrea, cauta sa-l uiti si nu-l incuraja, te va rani si mai rau daca va exista o data viitoare.
Sa ai grija de tine si sa nu-i faci jocul!
Eu inlocul tau i as spusne "ce mai astepti... Ce ganduri ai? Daca mai stai mult pe ganduri s-ar putea sa nu ma mai prinzi"
Ma omu pare cam mitocan si cretin pe deasupra. Nu vad de ce ai mai vrea sa fi cu el doar ca sa ajungi din nou de unde ai plecat. Crezi ca o sa se schimbe peste noapte. Daca ala e caracterul lui si asa stie el sa se comporte nu-l schimbi tu.
Te injura si te ameninta. frumos asa?
Cum ca*cat sa mai vrei sa fii cu el?
Vai ...ma faci sa rad zau )
Baieti mai sunt..zau asa...vezi-ti de treaba fata draga.
Ai dreptate, doar ca eu am inceput. eu i-am vorbit urat...
Si cu amenintarea aia cum facem?
Vad ca il cam justifici asa...ca tu ai inceput. Conteaza cine a inceput?
De ce nici tu nu vrei sa ii zici nimic atunci cand il vezi? Spune-i ca iti e dor de el. Atat. Restul o sa vina de la sine daca tu chiar vrei sa mai fii cu el incearca varianta asta.
Nu are nici o relevanta. Daca era baiat de treaba si cu capul pe umeri..nu se cobora la nivelul tau.
Iar tu ar trebui sa stii ca asa ceva nu are cum sa atraga decat reactii violente. Deci ciocul mai mic daca vrei sa nu te trezesti inclusiv batuta intr-una din zilele astea.
Si eu sunt de aceeasi parere ca si NoRegretsxx ...NU e cazul sa mai vrei sa fii cu el.