| Elly1 a întrebat:

Ma ajuntati si pe mine sa inteleg?

Mie mi-a placut un baiat,am iesit cu el. in fine,trecem peste.
la cateva luni distanta ne-am certat,bine mi-a adresat cateva injurii,care pe mine m-au deranjat. am plans,dupa...
next
el imi sp mie ca. vezi domne' ce-mi face daca ma vede?!
el trece cateodata pe str pe la mine,iar cand ajunge la mine in fata incetineste. dar nu sp nimic.
si de cate ori ne vedem,ne uitam asa lung unul la altul.
eu m-as impaca cu el, dar daca el nu sp nimic. nici eu nu fac.

ajutati-ma sa inteleg.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Foarte bine ca nu faci nimic,continua exact asa,chiar daca te cam doare.
Tie continua sa-ti placa de el si-ti lipseste,dar baiatul asta iti este complet inferior daca a ajuns sa-ti adreseze inclusiv injurii,e mai bine sa-l lasi in pace!
Ati fost impreuna,i-ai placut,curiozitatea lui legata de tine s-a cam potolit si,chiar daca acum ar mai vrea ceva de la tine ar fi doar din cauza orgoliului ("o am cand vreau,sa vezi ca se intoarce singura la mine"),nu e cazul sa-i oferi o asemenea satisfactie.
Daca te respecti si te iubesti, pe tine!
Lasa-l sa te priveasca, lasa-l sa spuna ce-o vrea, cauta sa-l uiti si nu-l incuraja, te va rani si mai rau daca va exista o data viitoare.
Sa ai grija de tine si sa nu-i faci jocul!

10 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

Eu inlocul tau i as spusne "ce mai astepti... Ce ganduri ai? Daca mai stai mult pe ganduri s-ar putea sa nu ma mai prinzi"

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Ma omu pare cam mitocan si cretin pe deasupra. Nu vad de ce ai mai vrea sa fi cu el doar ca sa ajungi din nou de unde ai plecat. Crezi ca o sa se schimbe peste noapte. Daca ala e caracterul lui si asa stie el sa se comporte nu-l schimbi tu.

| Mussette a răspuns:

Ti-a adresat imjurii...lasa-l.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu vrei sa te impaci cu el ca sa nu ai statul solo sau pentru ca il iubesti? Pentru ca atunci cand iubim de chisam pe el de orgoliu si facem ce e de facut.winking

Răspuns utilizator avertizat
| NoRegretsxx a răspuns:

Te injura si te ameninta. frumos asa?
Cum ca*cat sa mai vrei sa fii cu el?
Vai ...ma faci sa rad zau laughing)
Baieti mai sunt..zau asa...vezi-ti de treaba fata draga.

| Elly1 explică (pentru NoRegretsxx):

Ai dreptate, doar ca eu am inceput. eu i-am vorbit urat...

| NoRegretsxx a răspuns (pentru Elly1):

Si cu amenintarea aia cum facem?
Vad ca il cam justifici asa...ca tu ai inceput. Conteaza cine a inceput?
De ce nici tu nu vrei sa ii zici nimic atunci cand il vezi? Spune-i ca iti e dor de el. Atat. Restul o sa vina de la sine daca tu chiar vrei sa mai fii cu el incearca varianta asta.

| sofisis a răspuns (pentru Elly1):

Nu are nici o relevanta. Daca era baiat de treaba si cu capul pe umeri..nu se cobora la nivelul tau.
Iar tu ar trebui sa stii ca asa ceva nu are cum sa atraga decat reactii violente. Deci ciocul mai mic daca vrei sa nu te trezesti inclusiv batuta intr-una din zilele astea.
Si eu sunt de aceeasi parere ca si NoRegretsxx ...NU e cazul sa mai vrei sa fii cu el.

| robi1990 a răspuns:

Daca te împaci cata vreme o sa fie totul ok?