anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma ajuta cineva cu un sfat...am un prieten (*amic)...si am aflat ca prietena lui vrea sa se desparta de el... ...si parca imi imaginez ce va face...sadsad...

10 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Imagineaza-ti cu voce tare, ca sa aflam si noi care e intrebarea.

nony
| nony a răspuns:

Poate iti imaginezi ce ¨ii va face¨hee hee. Poi ce prieten esti tu, daca ii ascunzi chestia asta. Uite. te duci frumos la el si vorbiti ca intre amici.Intre timp adu discutia pe tema la relatia lui cu prietena.Intreaba-l discret, cum mai merge, cum se mai intelege daca exista probleme si vezi ce zice. Poate el stie de asta, dar este mai interiorizat si nu se arata. Daca nu stie. spui, ca ai fi auzit ca ar vrea sa desparta de el.Nu o sa se intample nimic, sau chiar mai bine poate sa prevada sau sa mai salveze ce este de salvat.¨Prietenu la nevoie se cunoaste¨. Apropo, ce crezi ca va zice el daca afla ca tu stiai si nu i-ai spus?

| lia a răspuns:

Woow..cool cu mana cui sparg geamurile baietii? rolling on the floor
Sincer, din orice experienta ai de inavatat ceva. Daca nu il lasi sa se friga nu va reusi sa se maturizeze. Nu trebuie sa ii oferi protectie trebuie sa il sfatuiesti, pentru asta sunt prietenii. Si apoi, tu chiar crezi ca el, te va asculta daca ii spui ce urmeaza sa faca prietena lui? Eventual poti vorbi cu ea, sa-i spui sa nu-i mai lungeasca agonia.

| anaid a răspuns:

Sunt de acord cu psiholoaga...nu te putem ajuta daca nu stim care e treaba...:d

| CrucifiedCountess a răspuns:

Aha.pai cauta-i repede inlocuitoarewinking

| DMV a răspuns:

A patit careva ceva pana acum dupa ce a spart geamurile cu mana? Inafara de zgarieturi sau taieturi. A murit careva?
Si atunci de ce sa-ti faci probleme? Daca baietii de acolo fac gesturi din astea disperate, o fac doar pentru ca vor atentie. Desigur iti trebuie mult curaj sau trebuie sa fii prea prost sa actionezi asa. Tu ce amici ai?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Treaba e ca... poate isi face ceva...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pei... ce va isi va face...de obicei baieti de aici sparg geamurile cu mana...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce? Zi'mi sa nu mor proasta...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce e ma? si ala vrea sa se omoarerolling on the floora mai fost unu pe aici...sa se intalneasca si sa se arunce amandoilaughing