Bună!
Bravo ție că te documentezi!
Nici măcar nu ați avut contact sexual, ți-a venit menstruația, iar testele au ieșit negative. NU cred să ai vreo surpriză.
Iar in privința acelei scurgeri, poate fi o infecție sau o raceală, dacă te ingriorează i-ai putea spune-i mamei sau ai putea merge la un doctor.
O zi frumoasă!
Iti multumesc pentru raspuns, i-am zis ca e putin in a 3 zii, a zis ca nu e o regula in a tine 5 zile. nu stie ea de stresul meu si de aia imi da raspunsuri asa, seci... iti multumesc oricum!
Stai linistita nu ai nimic dar incearca data viitoare sa nu te mai joci astfel pentru ca daca doamne fereste se intampla, iti ratezi tot viitorul!
Nici daca e putin? adica e foarte slab. te pup si eu, si iti multumesc pentru raspuns!
Nu cred ca esti insarcinata Fi mai atenta pe viitor. Si nu doar la sarcina, ci si la bolile cu transmitere sexuala. Sunt unele de care nu afli nici prin analize. Chiar daca iubitul tau spune cu nu are, ar putea avea si sa nu stie. E mult mai periculos sa ai de a face cu o BTS decat cu o sarcina. De BTS poti sa nu scapi toata viata! Mare grija!