| Oanix21 a întrebat:

Mă ajutați și pe mine cu un răspuns? În ianuarie am cunoscut un băiat pe internet, am ieșit, a fost totul bine, ne-am înțeles a fost o conexiune superbă între noi, avem foarte multe lucruri în comun. El este mai mare decât mine cu 5 ani decât mine eu având 22.
În weekend,am fost la el acasă și dintr-o dată stătea doar cu telefonul în mână, vorbind cu prietenii lui ca trebuia să rezolve ceva dar asta a zis abia când i-am zis "stai cu telefonul în mână, mă enervezi" -"da, ca trebuie să văd ce fac".
Bine am înțeles cumva asta dar m-am supărat în același timp fiindcă noi ne vedeam cam greu, eu lucrând 3 schimburi și eu având un program încărcat până seara.
Când am plecat de la el, am plecat supărată, mi-am întors obrazul să mă pupe și am ieșit pe ușă. Recunosc, am avut o reacție urata fără să îmi dau seama dar asta doar pentru ca îmi e dor de el și ne vedem greu, iar el a stat cu telefonul în mână.
După faza asta, nu mi-a mai răspuns 2 zile, a trebuit să îi tot scriu eu ce are…dacă a pățit ceva … răspunsului a fost"nu am nimic,doar ca ai reacționat aiurea când ai plecat de la mine iar eu nu am chef de supărări din cacaturi și copilărisme".

Eu i-am zis ca putea să vorbim despre asta, să îmi zică ca l-a deranjat, ca nu mi-am dat seama etc. în fine, să-l fac să înțeleagă ca a fost doar o fază și ca doar din asta nu trebuie să facă așa.

Ați pățit să întâlniți parteneri așa? Care să se supere ei și să vă zică ca astea sunt copilarisme? De ce toți băietții fac asta în loc să se înțeleagă orice mai ales la început? Mie mi se pare ca el se comportă ca și un copil nevorbind cu mine despre astea și nescriind atâtea zile.

4 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Tu ai fost prima care nu a comunicat eficient. Trebuia să îi spui din start tot ce ne-ai spus noua aici. Sa pui botul și să nu vorbești este într-adevăr dovada de imaturitate. Ironic e că și el a făcut exact același lucru ca și tine. Deci mai aveți de lucrat la relație.

| StoicAnalysis a răspuns:

Problema la voi e lipsa de comunicare si intelegere. Si din moment ce nu va cunoaste nimeni de pe aceasta platforma, nu putem sa iti dam un sfat mai bun decat sa incerci sa comunici cu el ce anume te supara si vice versa.

| Kiran a răspuns:

Da, se apropie de 30, in perioada asta obosesti psihic sa tot incerci sa intelegi semnificatiile altora, pur si simplu nu mai aloci resurse pentru "mofturi si copilarii".

Voi v-ati cunoscut, dar tu esti sigura ca sunteti spre a forma un cuplu oficial si sa nu fie doar o trecere de timp?
Si generalizand intrebarea ta ca toti barbatii nu depun efort sa te inteleaga, raspunsul este simplu, fie considera ca iti vei bate joc de incercarea lor sa te cunoasca, fie nu vor o relatie de iubire ci doar sa va ingrijiti necesitatile.

| Oanix21 explică:

Și el având un program încărcat până seara*