| Deea_5986 a întrebat:

Ma ajutati sn pe mine am 12 ani sh prietenul meu vrea sa ne sarutam desi la mine e pentru prima data ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Kenny a răspuns:

Ma, da' incuiati sunteti unii.
Omoara pe cineva saraca fata daca se saruta? Doar nu se ***. Invatati naibii diferenta.
Daca era o c**va, pai credeti ca se mai informa, ca mai intreba? Nu! Se ducea direct sa se linga cu oricare ii iesea in cale, si cam asta era povestea. Ar trebui sa apreciati ca mai sunt si copii cu capu' pe umeri, care se informeaza putin inainte sa faca un lucru si nu se arunca direct de pe marginea prapastiei.
Lasati copilu' in pace, bai straight face voi la cat v-ati sarutat? 20 ani? Da-o naibii de treaba. Mare chestie, are un prieten, si? E ceva normal. Nu e gravida.;/
@ Deea: Lasa teama, frica. Momentul asta este special, nu se va mai repeta. Lasa'te purtata de val, si, fa ceea ce iti spune inima in acel moment. Stiu ca suna usor, dar fiecare dintre noi trece prin asta. Ai grija sa fiti numai voi 2. Si sa va limitati la saruturi si imbratisari, daca prietenul tau vrea mai mult... nu e prea ok.
Baftaa :]

19 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Ce sa faci? Sa citesti o carte, sa rezolvi o problema la matematica...
Tu esti inca murdara de rahat la fund, in schimb ai prieten.
Voi nu aveti parinti? Nu va intreaba unde mergeti cand placati din casa...la 12 ani?

| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Nu trebuie sa-ti fie teama de primul sarut.
Pur si simplu lasa-te purtata de val si totul va fi foarte bine si frumos.

O seara placutahappy

| alexaaa a răspuns:

Sal. e normal ca la 12 ani, avand un iubit, sa-ti fie un pic frica de primul sarut.dar...nu ai dc sa te ingrijorezi.nu trebuie sa te documentezi de cum sa-ti misti buzele, cum sa stai sau alte chesti. pur si simplu, trebuie sa te lasi dusa de val, si vei vedea ca o sa fie o experienta ff frumoasawinking

| adrianajollie a răspuns:

Pai il lasi sa te sarute nu e mare lucru
o sa te simti... ahh!
frate ce cometeaza unii parca ei n`au avut niciodata varsta astaoh go on
chiar... altii sunt experti in pat la varsta asta si tu?
laughing

| Cretaker a răspuns:

Te saruti.
prietenul tau are 15 ani, nu?

Răspuns utilizator avertizat
| BlackAngel23 a răspuns:

Sarutal:X si la mine a fost la fel eu 12 ani el 15:X

| BlackAngel23 a răspuns:

Acm cativa anitongue

| Anakatsu a răspuns:

Altii la avrsta asta sunt sexperti si tu vb de sarut?

laughing

| Adriana1019 a răspuns:

Primul sarut trebuie sa fie dulce asa ca daca te simti tu pregatita si daca stii ca baiatul este special si te iubeste mult fa-o. dar in viitor este mai bine sa iti amintesti cu drag de primul tau sarut si la o varsta mai mare. E decizia ta!winking

| Dragosgan a răspuns:

Generatia rahatului viu, a sexului de cand te nasti, a prostiei si a obsedatilor, a,, curvasaraiei,,, a curvelor de la tv etc(daca mai continui trece noaptea)...eu ti-as recomanda sa te saruti de la 3 ani, sa faci sex la 7, sa faci copii de la 10(cred ca asa merge unrmatoarea generatie, la cata prostie este)...Chiar generatia asta sa tampit de tot, tu nu realizezi ce faceau parintii tai la 12 ani, invatau si acum au ajuns oameni mari sa te sprijine pe tine care uite ce faci.Ma intreb cand se va maturiza generatia asta ce va ramane din Romania?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te limitezi doar la sarut... ok. da esti prea mica totusi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba zi sa tio bage in cur rolling on the floor

| GumitzaHubbaBubba a răspuns:

Looooooooooooooooool imi aduc aminte ca nici eu nu m-am sarutat inca l 12 ani da a fost ok pana la urmaa DAAM AVUT NISTE EMOTII DE AM CREZUT CA LESIN P LOC! eu zic sa nu ii zici ssi sa lasi sa se intample de l sine big grinbig grin

| lolitaa_1351 a răspuns:

Aolo.mai vizualizeaza niiste desene.si dupa mai vb. ok?

| Deea_5986 explică:

Nu pr meu are 14

| mada830617 a răspuns:

Conteaza numai ce simti tu. Daca crezi ca a venit momentul, fa-o