Ah,ce frumos!:)
Da,da,da sigur ca vreau sa te ajut!
Poti face un video doar pentru ea,poti sa trimiti o melodie simpla, in timp ce vorbiti pe mess, impreuna cu o felicitare electronica pe mail-ul ei!
Alege o felicitare de aici:
http://felicitari.ele.ro/
Vei gasi si sute de texte,va fi greu sa alegi, da click pe oricare din felicitari si sub ele ai foarte multe mesaje frumoase!
Ma bucur mult, mult si-ti tin pumnii!:)
E o foarte MARE greseala!
Nu apela la messenger,la soli de pace sau alte metode lipsite de curaj,sa-i ceri sa fie impreuna cu tine!
Lucrurile astea se fac privind-o in ochi si tinand-o de mana!
Caut-o,invit-o la o ciocolata calda,fii glumet,amabil,protector,priveste-o in ochi si spune-i frumos ca de tine nu mai scapa,vei deveni umbra ei,prelungirea mainii ei drepte,bucuria ei, cosmarul ei, orice-dar AL EI!
In totalitate!
Si gata!
Lasa felicitarile du-te si vb cu ia fata in fata. Iati inima in dinti si incearca nu ai nimica de pierdut
Mult noroc
Uite care e problema ea se afla la 538 de km departare de mine si deocamdata nu am cum sa merg la ea sa o vad fata in fata, am cunoscut-o aici pe TPU si vb pe mess si ne intelegem foarte bine si sunt sigur ca ar accepta daca i-as cere dar vreau sa fie ceva frumos adica e prea simplu sa o intreb asa pe mess daca vrea sa fie iubita mea de acea am pus aceasta intrebare aici fiindca cred ca o felicitare ar fi mai frumos dar daca tu ai alta idee meai buna atunci te rog sa ma ajuti
azsxdcfvg întreabă: