anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

MA AJUTATI va rog?! Mi-am inceput viata sexuala de ceva timp. De la ultimul contact sexual (in 11) mi-am facut un test de sarcina (minut) care a iesit negativ in 21, deci au trecut 10 zile de la contactul sexual. Sa am incredere in acest test de sarcina sau sa-l repet si cand? App am o menstruatie ft ft neregulata (ex: o luna nu apoi 14, 17, 19...) si nu stiu cum sa mai procedez.[FONTA!]

Răspuns Câştigător
| gmihai65 a răspuns:

Nu stiu, ce sa-ti zic, eu sint barbat, dar incearca, la un ginecolog.De cind a nascut fosta nevasta, au trecut 6 ani, nu stiu, te-as ajuta cu mare placere.

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poti avea decat 30% incredere in test. Trebuie sa-l faci la minim 21 de zile de la contactul sexual din prima urina de dimineata sau dupa minim 24 de zile de la contact din urina de peste zi si sa-l repeti obligatoriu, in aceleeasi conditii, dupa inca 3 zile.

| 80Cris a răspuns:

Repeta-l peste 4 zile! Testele Sure Check sunt bune.

| bianca a răspuns:

Din cate stiu eu testul de sarcina se face la 3 saptamani dupa contactul sexual

daca nu te-a venit menstruatia repeta testul de sarcina dar cumparati sure check sau barza sunt cele mai bunewinking

succes :*

| deni_6616 a răspuns:

Mai asteapta aproximativ 8-12 zile dupa care repeta testul, sa il faci cu urina de dimineata si ai putea face chiar 2 atunci ca sa fi sigurahappysucces.fonta?

| roxy_2350 a răspuns:

Pai eu zic sa mai faci un test peste vreo 10 zile. mai ales daca ai ciclul neregulat. poti fi insarcinata si testul sa iasa negativ, se mai intampla, mai rar, dar se intampla. in locul tau as mai face un test peste vreo 10 zile.

| gmihai65 a răspuns:

Cel mai sigur, eu am avut o relatie, cu o asistenta, menstrutia neregulata sa nu fie cumva si din cauza pastilelor anti conceptionale.Deci cel mai sigur, du-te, la un ginecolog, sau la un cabinet de planing familial, poate iti prescrie altceva.

| ralukutzza a răspuns:

Consulta un ginecolog...

| lovestory a răspuns:

Mergi la un ginecolog. testele astea de sarcina nu sunt sigure niciodata.si daca ai ramas cumva insarcinata sa nu faci avort doamne fereste sa ai puterea sa cresti copilasul tau...:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cam asa arata menstruatia mea pe anul 2010"straight face ian nu, 14 feb, 17mart, 19apr, mai nu, 2 iunie. nu stiu cum sa procedezstraight facestraight facestraight facestraight face cum sa calculez si dp ce sa ma i-au.thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc mult si tie Brigaela pentru ajutor:*