| VreauFete a întrebat:

Ma, am vaz pe un site o chestie despre " Penis Captivus". Cica in timpul actului sexual anal sau al pasarica, nu conteaza, daca intra mama / tata / bunicu/ bunica etc. de frica muschi ei (in loku unde este introdus penisul) se contracta involuntar asa de tare incat nu poti so mai scoti. E adevarat?

10 răspunsuri:
| MissL a răspuns:

Da e adevarat, mi-a mai povestit cineva, dar daca nu te superi imi zici si mie cum te cheama?

| sebastyancuidiny a răspuns:

Da e adevarat, nu iti poti scoate penisul pana nu se calmeaza, asta in timpul penetrarii vaginului nu si an cazul analului. Dar da o faci sa se simta comfortabil nu ai de ce sa-ti faci griji. Succes, funda?

| addalecsandra a răspuns:

Asta e la caini rolling on the floor)) adica cel putin eu la caini am auzitwinking

| dyyva a răspuns:

Penis captivus" se traduce prin "penis prins" si reprezinta o problema ce poate apare in timpul unui act sexual.

Vaginul este un tesut muscular. Prin natura lui se poate destinde sau strange pentru a primi o varietate de dimensiuni si forme de penis. Aceasta musculatura este controlata in parte in mod voluntar, dar raspunde si la reactii involuntare. Una dintre cele mai raspandite reactii involuntare ale vaginului este un spasm (contractie) involuntara a zonei de intrare a vaginului, contractie care se numeste vaginism.

Cauzele acestei contractii sunt de ordin fizic sau psihic. Cele mai multe cazuri au la origine o problema de ordin psihic. Si in primul rand este incriminata frica. Din cauaza educatiei (sexuale si nu numai) primite, din cauza experientelor sexuale traumatizante (dezvirginare dureroasa, lipsa unei placeri a actului sexual, neindemanarea partenerului, frica de bolile cu transmitere sexuala, frica de sarcina) poate sa se manifeste vaginismul, ca un mod de aparare a organismului impotriva sexului. In aceste cazuri este vorba despre o problema emotionala, corpul functionand foarte bine (mai bine spus, ar functiona foarte bine), psihicul fiind cel care impiedica acest lucru. Exista si cauze de ordin fizic, incepand de la lubrifierea insuficienta a vaginului (preludiu inadecvat sau grabit, etc.) si pana la infectii cu transmitere sexuala (frecarea penisului de peretii vaginului da nastere la iritatii, iritatiile la durere, etc).

Dar se poate ca totul sa decurga normal la inceput, intromisia sa decurga fara incidente si in timpul actului sexual sa apara unul din acesti factori (sperietura, frica) care sa genereze contractia involuntara a musculaturii vaginului.

In momentul erectiei, glandul penisului (capul) este mai gros decat corpul penisului. In momentul contractiei vaginului, penisul, datorita formei si modului de functionare a procesului erectil, poate ramane prins, "captiv", in interiorul vaginului. Este o situatie care se intalneste foarte rar.

In acest caz trebuie asteptat pentru ca musculatura vaginului sa se relaxeze sau penisul sa iasa din starea de erectie.

| Atzumy98 a răspuns:

Este adevarat pe jumatate, poti sa il scoti dar putin mai greu

| looolliika a răspuns:

Pai daca scrie pe site. da e adv laughing

| Trinitas a răspuns:

Da e adevarat. Frati-miu a trebuit sa si-o amputeze dupa. Deci ai grija.

| marlanuu a răspuns:

Da,foarte adevarat!

| zGohan a răspuns:

X.x mai habar n-am da ma traumatizezi nitel x.x.