| Sara2 a întrebat:

Ma ameninta unu, ma omoara, ma ameninta, ce fac? a zis ca daca zic cuiva va iesi urat, daca ripostez la mesajele lui va fi urat (foatu prieten)
imi e frica sa spun familiei si actualului prieten
stie unde stau

14 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

De Politie ai auzit? Du te fuguta acolo si spune le tot ce ai spous si aici! Oricum cred ca deja esti monitorizata de politie asa ca mai bine du te la cea mai apropiata sectie de politie insotita de o persona majora daca esti minora si depune o plangere nu lasa totul asa ok?!

| Iulia26 a răspuns:

De acord cu Vadtotbig grin Oricum, nu e in stare ala de nimic:-J Totusi, siguranta e pe locul 1big grin

| doc69 a răspuns:

Da smsurile la politie.fa un flagrant cu ei si il ascund sa vezi ce se inmoaie urgent.infrunta-ti frica nu il lasa sa te terorizeze e las procedand astfel deci si usor de supus..nu de tine

| Azµre a răspuns:

La 25 de ani tie iti este frica de fostul? da ce-a fost acest fost iubit al tau interlop? de politie nu ai auzit? nu inteleg de ce va este frica? ati innebunit de tot! Trezestete la realitate! Serios acum ce este acest fost prieten al tau? de ce ti-e frica atat de el? cati ani are? cu ce se ocupa spune sa stim ce sfaturi iti dam!

| Sara2 explică (pentru Azµre):

Da e puternic are multa influenta

| Azµre a răspuns (pentru Sara2):

Da-l in masa la urma urmei n-are ce sa-ti faca, depui o plangere la politie si la urmatoarea abatere mai depui una si o sa-i dea restrictie si gata altceva ce sa-i faci? acu te culci cu el ca sa nu te mai ameninte sa fim seriosi? gandeste ai o varsta! te lasi calcata aiurea in picioare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa spui asta familiei, ei te vor ajuta cel mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun raspuns este a lui Aisin Gioro, pentru asta dau un pupic mare love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce iti este frica? daca esti din Bucuresti te ajut eu

| Azµre a răspuns (pentru anonim_4396):

Si eu happy nici o problema am relatii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite vezi, suntem deja doi prieteni TPU care vrem sa te ajutam

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Dacă mai vrei viitor...
Spune-le părinților, ei o să te înțeleagă cel mai bine

| Ina93 a răspuns:

Offf..de amentitari de astea sunt satula oh go on
pai vorbeste cu atualul tau prieten ca oricum nu are sa ce iti faca el..si nu iti fie teama ca nu are ce sa iti faca.am trecut si eu prin asta ..si am zis persoanei cu care stateam, si dupa nu a mai fost asea..sa potolit.
eu una nu cred ca iti face nimic oh go on poate zice chestia asta ca e gelos ca stai cu respectivul ..la chestia asta te-ai gandit?

| BlackandWhiteMady a răspuns:

Am patit-o si eu si chiar cred ca cea mai buna solutie ar fi sa le spui alor tai si sa decideti impreuna ce ar trebui sa faceti.Si nu-ti face griji in legatura cum ca te-ar omora.E doar gelos ca ti-ai gasit pe altul.Dar de siguranta pazeste-ti spatele pana la rezolvarea problemei.