De Politie ai auzit? Du te fuguta acolo si spune le tot ce ai spous si aici! Oricum cred ca deja esti monitorizata de politie asa ca mai bine du te la cea mai apropiata sectie de politie insotita de o persona majora daca esti minora si depune o plangere nu lasa totul asa ok?!
De acord cu Vadtot Oricum, nu e in stare ala de nimic:-J Totusi, siguranta e pe locul 1
Da smsurile la politie.fa un flagrant cu ei si il ascund sa vezi ce se inmoaie urgent.infrunta-ti frica nu il lasa sa te terorizeze e las procedand astfel deci si usor de supus..nu de tine
La 25 de ani tie iti este frica de fostul? da ce-a fost acest fost iubit al tau interlop? de politie nu ai auzit? nu inteleg de ce va este frica? ati innebunit de tot! Trezestete la realitate! Serios acum ce este acest fost prieten al tau? de ce ti-e frica atat de el? cati ani are? cu ce se ocupa spune sa stim ce sfaturi iti dam!
Si eu nici o problema am relatii
Dacă mai vrei viitor...
Spune-le părinților, ei o să te înțeleagă cel mai bine
Offf..de amentitari de astea sunt satula
pai vorbeste cu atualul tau prieten ca oricum nu are sa ce iti faca el..si nu iti fie teama ca nu are ce sa iti faca.am trecut si eu prin asta ..si am zis persoanei cu care stateam, si dupa nu a mai fost asea..sa potolit.
eu una nu cred ca iti face nimic poate zice chestia asta ca e gelos ca stai cu respectivul ..la chestia asta te-ai gandit?
Am patit-o si eu si chiar cred ca cea mai buna solutie ar fi sa le spui alor tai si sa decideti impreuna ce ar trebui sa faceti.Si nu-ti face griji in legatura cum ca te-ar omora.E doar gelos ca ti-ai gasit pe altul.Dar de siguranta pazeste-ti spatele pana la rezolvarea problemei.