| brianna_5261 a întrebat:

Ma apropii de 30 de ani si mi-e greu uneori pentru ca nu mi-am inceput viata sexuala, am un prieten care ma atrage si care s-a oferit sa ma "ajute" sa scap..., problema este ca noi doi nu suntem iubiti ci doar asa ne intalnim din cand in cand mi-a spus ca ma place dar nu vrea sa aveam o relatie serioasa. Ca sa fac...

Răspuns Câştigător
| Mihaelutsaa a răspuns:

In primul' rand : RESPECT! happy[unde mai vezi tu, frate, virgine laughing) nu le apuca nici 15 ani straight face, pnm.nu-mi pasa oh go onlaughing ]
In al doilea rand : De ce nu te maritibatting eyelashes?
Totusi, ai o varsta.big grin Nici nu mai ai timp de copii, adica ai da' nu iti vei apuca prea mult nepotii [ depinde de copii tai cat de harnici sunt ]

11 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ceea ce ai făcut tu se cheamă că ai pierdut timpul.
Mi-e cam greu să cred că nu ai avut nici măcar un prieten iubitor dar pe care l-ai refuzat pentru că "nu te simţeai pregătită".
Ce ţi-a spus PsihoSex este foarte adevărat.
De durut cel mai probabil (sigur) te va durea însă ţie ţi-ar trebui o relaţie cu un bărbat care să stea măcar câteva luni cu tine şi să aibă răbdare să facă petting cu tine şi să-ţi acorde ceva tandreţe şi, în orice caz, s-o mai faceţi şi după aia.
Mai e o chestie: dacă vă cunoaşteţi de multă vreme, chiar dacă poate nu aveţi o relaţie, sunt şanse să te placă măcar puţin şi să mai vrea să stea cu tine şi după aia. Oricum, dacă chiar eşti decisă s-o faci cu acest bărbat cu care nu ai încă o relaţie, măcar discută serios şi pragmatic cu el chestia asta.
Indiferent cum ai da-o, va ieşi destul de nasol, dar măcar poţi încerca să reduci cât mai mult din efectele negative atât pe plan emoţional cât şi fiziologic.
Spor!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

In ce sens ti-e greu, si de ce doar "uneori"?! hormonii?! Daca ai anumite asteptari de la prima data/dezvirginare, mai ales orgasm, ia-ti gandul! Daca nu ai practicat Pettingul, cum se pare din ce scrii tu, iti va fi cam greu, pentru ca corpul tau nu stie, nu cunoaste mecanismele atingerii, mamgaierii si placerii! Asta daca nu te-ai masturbat! Altfel, ai destule sanse sa te doara. la 30 de ani, s-a cam ingrosat himenul! daca iti permiti, si vrei sa eviti atat durerea, cat si dezamagirea ca Primul mascul nu va ramane cu tine. poti rezolva chirurgical, in cateva secunde! sau o poti face chiar tu, cu degetele, foarte bine spala-te! Strict sportiv, te poate ajuta orice mascul, dar cum te vei simti dupa?! Banuiesc ca totusi ti-ar place si tie putina tandrete. dar cine ti-o poate garanta?! mai ales si legat de celelalte intrebari ale tale! Numai tu poti hotara pentru tine! de ce ai stata atata timp asa?! - numai vinul e mai bun mai vechi (dar si tipele coapte, care stiu ce bun si sanatos e sexul, si nu au pierdut timpul!)

PsihoSex

| cossmy a răspuns:

Stii care e asemanarea dintre ursu panda si virgine? ambele sunt pe cale de disparitie. Insa se pare ca gluma e desfiintata, daca la app 30 d ani...straight face

| Corinne a răspuns:

Si daca nu vrea o relatie serioasa atunci ce vrea?
Cauta o persoana care isi doreste sa fie alaturi de tine toata viata, nu o relatie de cateva luni ca pe timpul adolescentei.

pa pa

| Cumătru de la Galați a răspuns:

Tu ce vrei, în general, de la viață?

| anonima10 a răspuns:

Eu zic sa faci ce`ti dicteaza inima.Vezi daca va placeti cum incerci sa il convingi sa aveti o relatie mai profunda decat atat. Daca nu merge, doar tu poti sa hotarasti, noi te ajutam cu sfaturi dar decizia iti apartine.

| Mihaelutsaa a răspuns:

Merci de fundita :d

| cremita a răspuns:

Daca ai asteptat atata persoana potrivita pentru a face uramtorul pas de ce sa faci acum cu acel prieten, care nici nu vrea o relatie serioasa si dupa aceea o sa fie ciudat cand o sa te intalnesti cu el dupa acel act

| Symona91 a răspuns:

Eu nu consider virginitatea o 'povara' de care trebuie sa scapi.cu cat mai repede cu atat mai bine. eu intotdeauna am fost de parere ca este f important acest pas si persoana pe care o alegi...la fel. de ce sa nu fie un moment frumos, alaturi de o persoana care te iubeste, pentru ca... e o diferenta intre a face dragoste si a face sex. la urma urmei, important e sa faci ce simti, si daca doresti intr-adevar lucrul acesta, de ce nu. orice decizie ai lua, imp e sa nu regreti apoi. succes :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai... care e cauza? iti e frica sau ce? acum sincera sa fiu... nu stiu, e cam rar cazul. ai putea sa incerci, cu prietenul acela, dar sa nu regretii pe viitor.baftaa!

| kosty0405 a răspuns:

Brianna de ce sa te ''ajute;; sa scapi? daca nu vrea sa aveti o relatie serioasa de ce mai stai de vorba cu el? dinpostura de barbat i-ti dau un sfat; nu o face decit cu cel ce te iubeste si i-l iubesti dar dupa ce te convingi de sentimentele lui