Depinde de fata, depinde de locatie si depinde de tine ce vrei.
Asta e discutie fata. n fata.
Sa zicem ca vrei sa afli despre ea cate ceva.
-Buna... ce faci? (ea iti va raspunde)
continui tu...
-Uite as vrea si eu sa mai aflu niste lucruri despre tine, sper ca nu te deranjaza( asta va fi ceva, ii vei da impresia ca nu esti insistent) - (ea sigur va aproba)
Si incepi
-imi spui si mie. mai ai frati, surori? cum te intelegi cu el/ea
Acum implica. te despre relatia ei cu parintii
-Si. cu parintii tai te intelegi? (posibil ca unele fete sa se inteleaga foarte bine cu mamele deci daca vei fi interesat de asa ceva prinzi ceva capital in fata ei)
Astepti sa iti raspunda
Acum preiei vorba
Pai spune. mi si mie lucrurile frumoase care iti plac sau care vrei sa le faci. Unde preferi sa bei o cafea/suc. In ce locatie. Despre ce si despre ce nu iti place sa vorbesti.
Ce preferi de la un baiat? Cum nu ar trebui sa fie un baiat...
Te implici mult in ceea ce faci? iti place sa fi abordata sau sa fi tu cea impunatoare? (iti vei da seama ce fel de fata e)
de aici te descurci. asta e esentialu.
Asta e o discutie cu o fata simpla care stie ce vrea.
Gen. papusico/gagica ce buna esti. merge pentru aia de nu vor decat sa o bage in pat si genu ala de fete se numesc usuratice.
Bafta
Poti sa faci pe duru si sa bagi o replica din aia(daca e facuta de tine e mai bine)da nu te asigur ca o sa tina... pur si simplu o intrebi daca nu ii e sete din cauza calduri de afara si daca nu vrea sa beti un suc impreuna, sau o inghetata ceva
BAFTA!
Pai intreab,. o ce face, cum este in vacanta, pe unde a fost, intreab. o lucruri despre ea...
"Hey, daca ai fi un muc m'as scobii mereu in nas"Crede-ma ca are efect Dar s'ar putea sa iti rupa picioarele daca nu o spui cum trebuie