Wow prima data cand intalnesc un barbat care vrea sa faca sex cu una mai in varsta, sa stii ca mai uimit si eu tot vad pe una de vreo 40 si ceva de ani buna rau aoleu tot vine la mine acasa dar nu ii pot zice nimic ca e o prietena buna a mamei mele, santem 2 nebuni dar in fine. Cand o mai vezi ii zici daca are timp sa vorbeasca cu tine si ii povestesti tu linistit ce vrei cu ea. Bafta nebunaticule.
Bună.
Să faci sex cu ea? Scoate banii pe masă dacă vrei așa ceva!
Dacă vrei să faci dragoste cu ea, curteaz-o. Nu uita că este o femei matură și nu știu cum o să pice testul!
Fete de teapa ta nu mai sunt?
Pa, pa.
Unei femei in varsta,poti sa i te adresezi direct,fara prea multe ocolisuri,dar folosind un limbaj civilizat. Daca nu are copii de varsta ta,daca e libera si daca-i place si ei de tine,s-ar putea sa accepte. Numai ca e un pic cam riscant, pentru tine: "gaina batrana, face ciorba buna ". Ea stie sa lucreze mult mai bine decat o pustoaica.
Pai nu reactiona prea rapid! Poti sa te imprietenesti cu ea apoi s-o inviti la un suc si peste o luna sau doua intreab-o daca vrea sa fie iubta ta, daca nu te intreaba ea intreab-o tu?
Esti nebun, macar daca avea si ea vreo 30-40. propune-i si poti sa te alegi cu o partida sau cu una peste ochi )