| Utilizatoare123 a întrebat:

Ma atrage un vecin (un barbat matur, serios). Are aproape 50 de ani si a avut o relatie de trei ani, care s-a sfarsit cand a plecat ea. Mi se pare putin ciudat. Motivul nu a dorit sa-l spuna. De ce se despart oamenii la varsta asta?

14 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Tu ce varsta ai?
banuiesc ca esti mult mai mica decat el, nu?
daca esti apropiata de varsta lui atunci este ok, daca ai 18 ani sau mai putin atunci nu prea este ok
nu judec, stiu ca exista mai multe feluri de atractii intre oameni, nu toate sunt pur sexuale sau atractii strict fizice in acest sens!
oamenii se despart la varste mai mari cam din motive asemantoare pentru care se despart si la varste mai mici happy
nu putem sti toate cazurile si motivele!

| Utilizatoare123 explică (pentru Simpatic):

Sunt femeie in toata regula, nu am 18 ani.

| dullcat a răspuns:

Nu exista un raspuns unic, exista sute de scenarii, nu poti zice ca uite asta e motivul cutare pentru care oamenii se despart la 50 de ani.Eu m-as gandi mai bine in ce priveste o relatie cu cineva care are dublul varstei tale, fiindca e nepotrivit pe toate planurile, oricum ai lua-o.

| TimberWolf a răspuns:

Pai si tu cat ai?

| Miruna333 a răspuns:

Din diverse motive, nu tine de varsta. Faptul ca nu a vrut sa iti spun, ar trebui sa iti dea de gandit. Pentru mine ar fi un red flag

| TimberWolf a răspuns (pentru Miruna333):

Tu spui vecinilor viata ta personala? lucrurile picante?

| Miruna333 a răspuns (pentru TimberWolf):

Astea nu sunt lucruri picante. Un motiv tot dai.

De ce ar fwte grija pe cineva de ce sunt eu singur? asta e barfa nicidecum lucru normal.
Si da, e ceva personal, de ce m-as duce eu sa dau explicatii vecinilor ca sunt singur? cum pe mine nu intereseaza ce fac altii nici pe altii nu ar trebui sa ii intereseze ce fac eu.
Daca cineva te place si chiar vrea sa fie cu tine va fi indiferent de barfe si pareri.

Tipa e interesata de el si vorbeau, iar el a decis sa nu spuna motivul. Putea sa spuna orice, dar a ales sa nu spuna, dar asta spune multe. Aici nu e vorba de barfe si pareri, e vorba de cat de deschisa este persoana de care iti place.

Mai citeste o data ce a scris, nu a spus ca s-au pus pe bune si nici cui a spus motivul cu exactitate, cert e ca omul nu vrea sa impartaseasca acest lucru, hai ba mai lasati-ma cu astea, duceti niste chestii pana la absurd voi astia de pe TPU.

Voi astia de pe TPU, vezi ca te incadrezi in aceeasi categorielaughing Penibil. Nu l-a oprit un strain pe strada sa-l intrebe, putea raspunde lejer. Simplu. Tu duci chestiile la extrem.

| Rux04 a răspuns:

Bună ziua. Poate domnul este violent. Vă sfătuiesc să fiți atentă la semne.

| Cosmin3412 a răspuns:

Un om matur nu spune neapărat motivul despărțiri și dacă o face spune în sensul bun, nu face drame si nu se victimizează cum fac majoritatea femeilor.
Oamenii se despart din multe motive, de la bani la sex, aventuri, sau plictiseală.

| roberto99tm a răspuns:

Daca iti place de el arat-i si va fi bine motivul o sa il aflii mai tarziu