| dudy2204 a întrebat:

Ma baieti: Cum va simtiti atunci o fata care va place va da cu jet? Si dupa o vedeti de mana cu ultimu rapanos, ultimul taran, prost de la sat. Ce mai vor femeile astea? Dau funda!

Răspuns Câştigător
| Abcd1234ef56 a răspuns:

Nu e bine sa judecam pe altii... are cine sa se ocupe de treaba asta! Am patit si eu aceeasi chestie; vorbim de ultima relatie a mea inainte de actuala!
Dupa ce n-am vazut de drum, la cam o luni s-a afisat cu un baiat care imi spunea ca a avut de ales dintre mine si el!
Stii cum suntem noi... ma consideram cu cateva clase peste "rivalul meu direct", dar pana la urma nici cu el n-a mers treaba!
Mereu ma gandeam cum a fost posibil; eu baiat cuminte, muncitor si pe deasupra prieten bun cu tatal ei (munceam la aceeasi firma) iar baiatul ala le avea pe toate: bautura, droguri (da, droguri, vorbesc la modul cel mai serios, fura, in fine, era genul pe care fetele il cam evitau fetele...)
Gandurile s-au maturizat intre timp; acum o spun din toata inima ca sunt bucuros ca nu s-a "legat" nimic intre noi!
Dovada e foarte simpla: la cinci ani si jumatate de atunci, eu ma simt un baiat fericit si in siguranta, pe cand ea, sarmana, e greu de ea!
Pana la urma imi pare rau pentru ea ca atat de pretentioasa parea, incat credeam ca doar la Holywood isi poate gasi jumatatea, dar a ales pana a cules "altul" si mai si!
Pana la urma, tu esti copil, iar timpul o sa-ti dovedeasca faptul ca ai avut de invatat ceva din toate experientele astea.
Eu mereu o spun: va veni ziua in care vei fi si tu fericit!
Sa fii iibit!

8 răspunsuri:
| Vektor a răspuns:

Nu pui problema cum trebuie.

Daca asa-i nivelul ei, de ce te mai agiti?! big grin
Incearca sa cauti o fata de nivelul tau si nu te mai uita dupa toata panaramele.

| jamal000 a răspuns:

Ma inclin in fata lui si imi pare rau pentru ea... daca imi da cu jet..ramane pentru totdeauna..scuip si eu si de lins nu se pune problema

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Mai baiatule cand ti-a trage una un taran tocmai din taranoaia te trimite 3 km inapoi.
Poate tipul are caracter tu te-ai intrebat asta vreodata?

Si inca ceva. Fata nu te place, daca ti-a dat flit.

| Abcd1234ef56 a răspuns:

Imi cer scuze pentru greselile gramaticale!

| Fatamuntilor a răspuns:

TU crezi ca esti singurul baiat parasit?
Gandeste-te ca au fost cupluri care s-au despartit si dupa ce s-au casatorit(si au avut si copiii) daca au gasit pe altcineva.
Da, stiu nu e corect sa simti parasit, tradat.
Esti tanar, ai viata inainte, fete mai sunt.
Obisnueste-te cu ideea ca fata respectiva nu mai este cu tine.

| HueyFreeman a răspuns:

Din cate observ esti mai cioban decat el, desi nu esti "taran, prost de la sat".

| dudy2204 explică:

Presupun ca unii s-au simtit in pielea protagonistului despre care spuneam, oricum va multumesc celor care ati dat raspunsuri adecvate.

| dudy2204 explică (pentru MandrilaVasileRadu):

Fratioare daca nu mi-ai inteles intrebarea te rog macar sa te porti cu bun simt. Si apropo imi place la nebunie poza ta de coperta cu tractorul rolling on the floor