| anonimaalee29 a întrebat:

Ma cert destul de des cu iubitul meu, suntem foarte orgoliosi. Insa atunci cand ne luam in brate ne simtim cel mai bine. Si cand ne sarutam la fel. Certurile sunt din lucruri prostesti, copilaresti, si ne trece destul de greu supararea.
A mai patit cineva? Acea relatie a tinut sau nu? Fiindca noi avem ceva timp de relatie si certurile devin din ce in ce mai dese.

5 răspunsuri:
| Barbu_Andreea_1992 a răspuns:

Da si relatia mea era la fel. Dar daca nu lasa nici unu de la el sa taca din gura asa o veți tine mult si bine cand incepeti cearta încercați sa evitati si plecati unu din voi de acolo. Eu am aproape 5 ani de relatie si asta ne a ajutat mult iar acum ne certam foarte rar

| mgtow a răspuns:

De cand m-am certat pentru prima oara i-am zis sa plece la masa ca nu vreau sa traiesc asa. Dupa aia venea ce nu vai de mine imi pre rau. Nimic hai iesi si dusa a fost

| MihaiNicu23 a răspuns:

Va duce la despartire, unul trebuie sa cedeze totusi.

| Freya1 a răspuns:

Si eu am avut relatii de lunga durata si ne certam din prosti.Secretul e ca unul sa lase de la el sau sa va treaca repede daca a fost dintr-o prostie.Relatia poate sa dureze daca nu ajungeti sa faceti greseli mai mari sau sa va jigniti si urlati toata ziua ca e clar ca nu va rezista nici unul in ritmul asta.
Daca tu lasi de la tine el va trebui sa taca si sa fie multumit si daca el lasa de la el tu trebuie sa taci si sa fi multumita. Spune-i si lui asta.

| Ririru a răspuns:

Buna,

In prezent am cam acceasi problema laughing
Eu si prietenul meu suntem doua firi destul de incapatanate, ideea e ca ne-am propus de la inceput sa nu adormim niciodata certati si sa nu ne despartim orice ar fi, gen cu pauze, luam o pauza, nu. Daca ne vom desparti, o sa fie pe bune si gata.

Important e sa va iubiti si sa lasati de la voi, ba el, ba tu, stiu ca e destul de greu- dar iubirea pentru celalat ar trebui sa vina pe primul loc.
Relatia poate functiona, dar trebuie sa lasati de la voi, sa comunicati foarte bine si sa nu lasati toate prostiile sa va ajunga la inima, precum nici sa va certati in fiecare zi pe o prostie.