Interesanta e lumea care cere ajutor extern la asa ceva. In primul rand tu esti ceea care i-a decizia, fara amestecul nimanui, ca pe urma sa nu apara replici de genul: tu m-ai sfatuit, din cauza ta... etc. Gandeste logic, daca il iubesti si vreai sa fii cu el pe toata viata, atunci nu este mod de ingrijorare, dar daca ai ceva indoieli, mai asteptati putin sa se limpezeasca apa.
Buna, nu vad de ce iti pui acest semn de intrebare...inseamna ca nu il iubesti suficient sau nu esti sigura din moment ce ne intrebi pe noie; tu sti mai bine ce relatie aveti si daca chiar crezi ca e momentul potrivit si aveti varsta potrivita amandoi, daca aveti posibilitati, etc...trebuie sa te gandesti bine inainte si sa fi 100% sigura ca el e alesul, eu cred ca te iubeste din moment ce te-a cerut de la parinti, dar nu se stie ce se poate intampla si casatoria e un lucru important ei cere multe responsabilitati mai ales pentru tine ca fata.
DAca esti tinerica de ce s anul mai astepti? Ca ai toata viata inainte si mai bine profita de tinerete, distreaza-te si apoi gandeste-te la casatorie. Dar totusi daca va iubiti si el a facut asta pentru tine, nu stiu, accepta!
Totul tine de tine si de ceea ce doresti si ce simti, nimeni nu poate decide in locul tau, dar oricare arfi hotararea ta, gandeste cu cap! DAca el se comporta asa cum trebuie cu tine, daca te respecta, are incredere in tine, sunteti destul de maturi pentru asta atunci fa-o.
E decizia ta si pana la urma faci cum vrei tu, totusi eu in locul tau m-as mai gandi ca sigur esti cam tanara si e pacat de pe acum sa devi sotie, care implica multe responsabilitati si nu e asa roz cum pare.
Ai grija de tine!
Buna! tu sti mai bine ce este intre voi, daca consideri ca este momentul si sentimentele sunt atat de puternice faci pasul! dar nu te grabi in luarea deciziei, nu actiona de dragul momentului, pune in balanta si decizi singura! stima
Daca te-a cerut de la parinti fara sa stii, inseamna ca vrea sa iti faca o surpriza . Cand o sa iti puna intrebarea, atunci poti accepta sau nu, depinde daca il iubesti cu adevarat si te vezi alaturi de el mult timp de acum incolo.
e ceva frumos din partea lui, dar trebuie sa accepti numai daca il iubesti cu adevarat, asa e normal, nu?casa de piatra daca accepti, sa imi zici si mie
Fara sa stii
adica voi 2 n`ati vorbit deloc de maritis inainte? sau s`a intamplat asa dintr`odata...nu astepta raspunsuri din alta parte. tu stii cel mai bine cum sta treaba
Frumos ce a facut dar la intrebarea asta nu trebuie sa iti raspundem noi tu trebuie sa stii ce vrea inima ta, daca accepti sau nu, tu stii daca vrei sa faci pasul asta, tu stii daca il iubesti sau nu. Daca ai mai putin de 23 de ani eu te-as sfatui sa nu te grabesti sa ii propui sa mai asteptati, daca ai peste 23 si vrei sa faci pasul asta atunci mult succes si mult noroc in dragoste.
Si tot lor o sa le spuna ca te iubeste si ca vrea sa faca dragoste cu tine si tot restul?!
Intai trebuia sa te ceara pe tine. Tu contezi intai de toate.Ai grija pentru ca acei care fac asa ceva incearca doar sa se puna bine cu parintii si tu o s-a cam ai de suferit.Si parintii tai (daca reuseste sa-i convinga ce "baiat bun" e) o sa-l creada pe el nu pe tine.Nu dezvolt subiectul dar sunt multe specimene de acest tip.
Daca cineva merita, parintii sigur nu o sa-l suporte cel putin in prima faza. Exista foarte putine exceptii in acest sens.
De obicei, cand mama ei ma adora din prima zi, stiu ca e cam cazul sa plec.
Gandeste-te bine ce simti pentru el? il iubesti? esti sigura ca nu vezi viata fara el? e barbatul langa care vrei sa stai toata viata? de ce nu te-a cerut pe tine? ati vorbit cumva pe tema asta si nu ai fost de acord? mi se pare ciudat modul de a cere o fata in casatorie, daca ti-a batut apropouri si nu le negai iar el a sarit mai departe nu prea te vad bine, ai grija, si inca o intrebare, de cat timp sunteti impreuna? din moment ce ai intrebat a o temere, eu o singura data in viata as fi spus "da" fara sa intreb pe nimeni, dar pers respectiva m-a parasit
Cu siguranta el credea ca vei spune un mare "DA" din suflet.
Nevrand sa strice momentul, a vorbit cu ai tai pentru a se convinge ca nimic nu va sta in cale, el negandinu-se la faptul ca poate tu nu-l iubesti suficient de mult pentru a-i fii soata, sau la nesiguranta ta!
Cred ca e un gest frumos, insa bineanteles doar voi 2 trebuie sa hotarati asta, fara parinti, pisici, catei sau alte "rude".
Casa de piatra si HOTARASTE-TE odata, nu mai lasa baiatul sa astepte!
Numai bine! Minte luminata sa ai! Pentru ca e un pas, poate cel mai important.