| Flavyuseduard a întrebat:

Ma cheama Eduard si in primul rand as vrea sa multumesc pentru raspunsurile anterioare care m-au ajutat. Acum partea a doua : o fata care o placeam si o plac a inceput sa vina la sala (norocul meu e ca si eu mergeam) nu am ezitat si am imtrat in vb cu ea fara a o cunoaste, totul mergand bime. Tot asa vorbeam cand ne intalneam si la un moment dat a intrebat de cineva, dar asa mai pe ascuns, eu facand legatura mi-am dat seama. Ea a inceput unele dintre conversatii, dar la sfarsit cand plecam a spus ca merge cu alta persoana (aceea ce gandeam eu) in fine, nu m-am suparat (si asta m-a intrebat). Acum ca e decembrie si programul salii e cam na. ca sunt sarbatorile si asa... a spus ca vine la sala din ianuarie. Nap ce sa fac? Nu vreau sa o pierd din cauza acelei persoane in caz ca s-ar combina desi nu ii foarte sigur. Plus ca nu as vrea sa trec peste sarbatori "single" (nu se pun parinti). Ajutati-ma

3 răspunsuri:
| amyleemuffly03 a răspuns:

Eu zic asa
Fii îndrăzneț, flirteaza, ai incredere în tine si la un moment dat ia-o de mana si sarut-o pasional.

| Flavyuseduard explică (pentru amyleemuffly03):

Ok, inteleg. Dar daca din greseala ratez sau nu e momentul potrivit sau respinge sarutul?

| amyleemuffly03 a răspuns (pentru Flavyuseduard):

Daca tear placea nu ar respinge sarutul...arata si tu o poza cu tine de pe Facebook sa iti zic daca va respinge sarutul sau nu laughing