| BoosTGaminG a întrebat:

Ma confrunt si eu cu o mica mare problema si anume sunt de cam 2 luni cu o fosta colega de clasa (ne cunoastem de 6 ani), amandoi suntem la inceput ca sa zic asa. Deocamdata ea nu doreste sa trecem la sex. Nu e de acord sa stam amandoi complet dezbracati deoarece ii e frica de o posibila sarcina nedorita. Totul decurge complet normal si totusi, cand ea vrea sa imi faca sex oral, imediat cum imi da pantalonii jos, pierd complet erectia. Banuiesc ca am un fel de "anxietate" de a fi dezbracat in fata ei, probabil si din cauza ca nu a fost de la inceput de acord cu ideea asta sau probabil din cauza ca ne cunoastem de atata timp si abia acum am trecut la pasul urmator. Are cineva idee ce as putea face?

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Poate fi pe fond psihologic sau medical.Nu stim exact. Daca problema persista, mergi la medic.

| FindMyName a răspuns:

Nici nu trebuie sa treceți asa rapid la sex, aveți abia doua luni de relație. prietenia e altceva. Mai dați-vă timp, când se simte clar pregatita, atunci faceți sex.
Iar tu cu erecția...probabil nu te simți nici tu pregătit. Repet, dați-vă timp mai mult.

| Alecsandru322 a răspuns:

Cu răbdare și iubire s3 rezolva totul. Mai este vorba și despre experiență. Și ai dreptate și faptul ca a amânat treaba asta devine ceva asa o teamă că sa zic asa...

| Bobbi1234 a răspuns:

Ai si tu emotii. Asta trece cu timpul. Luati-o usor.