anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma credeti ca m-am saturat sa rămân singur? Cand ma gândesc cum au noroc câte unii cupluri, nu mai pot sa rămân singur, nu mai rezist

10 răspunsuri:
| tril a răspuns:

Te cred. Dar ai depistat care e cauza ca ramii mereu singur? Daca rezolvi problema asta, vei avea si tu "norocul" celorlalti.

| anonim_4396 explică (pentru tril):

Chiar daca spun ca vreau sa rămân singur eu tot nu pot sa rezist singur

| tril a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci, tu alungi fetele spunindu-le ca vrei sa fii singur, ca ele te sufoca, etc. Am inteles bine?

| Sarina a răspuns:

Lasa ca va veni soarele si pe strada ta ce e al tau e pus deoparte

| DiannaManole a răspuns:

Buna!
S-ar puteam sa facem din asta o tragedie? Eiii, bine Nu!
Te înțeleg perfect, nu e tocmai cea mai fericită situația, aceea de singuratic printre atâtea și atâtea cupluri, dar nici o catastrofă. Iubirea spunea cineva vine atunci când te astepti mai putin, nu poti spune ''gata, azi vreau sa ma indragostesc, sa fiu cu cineva'' e ca si cum ai conditiona asta. Pobabil nu este ''pregatit'' sau poate momentul tau e ceva mai tarziu, fiecare are momentul sau de glorie. Tot ce pot sa spun, asa mi-o tot spun si mei, e sa nu te panichezi, sa nu faci din asta un esec al vietii tale amoroase, toate vin la momentul oportun. Chill happy

| anonim_4396 explică (pentru DiannaManole):

Da spun sa îmi iau viata, ca adevărul este ca nimeni nu ma vrea

| anonim_4396 explică (pentru DiannaManole):

Măcar scap de probleme

| MarianPscu a răspuns (pentru DiannaManole):

Nimic nu vine din cer, trebuie să faci ceva ca să obţii.

| DiannaManole a răspuns (pentru anonim_4396):

Doamne ferește! Nu te gandii la chestii sinucigașe, nu merita. În loc sa te panicheazi mai bine ai investi ceva timp in tine. Uite, ca sa atragi fete dragute, carismatice, inteligente trebuie să te "îmbunătățește" oarecum. sa faci sport, sa citesti ceva interesant, sa ti faci pasiuni, sa ti dezvolti vocabularul..etc. fetelor le plac baietii inteligenti. Nu te gandii obsesiv la asta. Până la urmă vrei orice fată, prostanaca si împiedicată? Asteapt o pe cea potrivită.

| Alangi99 a răspuns:

Buna,

Te inteleg ca te simti aiurea. Lipsa acelei persoane 'speciale' din viata ta este dureroasa. Si eu am trecut prin asta sad Simteam ca nu exista nimeni care sa ma inteleaga,care sa fie alaturi de mine,insa,chiar cand mi am pierdut toata nadejdea,a aparut acea persoana speciala big grin. Deci, nu trebuie sa ti pierzi niciodata speranta. Continua sa speri happy Si cand vei gasi persoana respectiva, vei realiza ce sentiment minunat este dragostea. happy Este cel mai bun 'medicament', te ajuta sa treci peste toate lucrurile naspa din viata ta, te face sa simti ca poti muta muntii din loc happy Si chiar asa este. Trebuie sa continui sa speri si sa fii optimist. Eu te voi ajuta mereu daca voi putea. Doar da mi mesaj si o fac cu placere happy

Sper ca te am ajutat!