| mistikfalls a întrebat:

Ma cuprinde un sentiment de iubire.el cred e ca noi nu avem viitor deoarece el se știe pe sine.ce sa fac? Rs inteligente rog

Răspuns Câştigător
| Daiana03 a răspuns:

Buna. Se poate ca el sa nu aiba sentimente pentru tine si nu vrea sa fie intre voi o relatie, alta decat cea de prietenie; sau pur si simplu nu vrea sa te raneasca datorita comportamentului sau. Una dintre variante e sa ii spui ce simti pentru el si sa vezi ce reactie are, iar cealalta sa ramaneti doar prieteni. Eu zic ca cel mai bine ar fi sa ii spui ca il placi si ca ai vrea ceva mai mult decat o simpla prietenie, dar doar daca esti dispusa sa iti asumi eventualele "riscuri". Sper ca te-am ajutat. happy

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu am inteles cine te opreste sa nu iubesti: nu-ti trebuie incuvintarea nimanui, dar trebuie sa intelegi ca nu trebuie sa ai si pretentii. Iubesti sau nu, dupa cum iti dicteaza inima. Capul are cu totul alta raspundere.

| frostxtq a răspuns:

Inseamna ca nu vrea un viitor alaturi de tine. Chiar daca o persoana considera ca nu reuseste sa stea intr-o relatie cu cineva, la un moent dat tot cunoaste o persoana pe are o iubeste si pentru care ar face orice. Se pare ca el nu asta vede in tine.
Eu sunt pe principiul ca daca iti doresti ceva cu adevarat, se poate indeplini, orice obstacole ar fi pe parcurs.

| mistikfalls explică:

Mulțumesc tuturora.m-ați ajutat cit de cit.dar cum sa-l uit deja. daca ziceți ca sa-l las în pace?