| krytos a întrebat:

Ma deci eu sunt poplar prin scoala la mine si ma plac multe fete dar nu stiu cum sa fac o fata sa ma placa am incercat s-o fac sa rada multe chesti da nu stiu daca ma place si sunt cam timid cum fac sa aflu pls!

Răspuns Câştigător
| IloveME a răspuns:

Pai cam asa s intampla,atunci cand vrem sa luam doar la misto o persoana n ies lucrurile perfect! dar atunci cand e vb d sentimente,suntem foarte timizi!
poate pentru ca t vede atat d popular si stiind ca multe fete sunt in vant dupa tine, s gandeste si ea d c tocmai la ea te-ai opri!
zambeste-i d fiecare data cand o vezi, intra din cand in cand in vorba cu ea.invit-o intr-o duminica dupa masa la un suc. daca t refuza (in caz ca intr-adevar iti place si vrei sa fi cu ea), nu t da batut, poate chiar nu poate.incearca sa-i vb d sentimentele tale prin msj.incepe cu cf? cum o mai duci? bla bla sti u mai bine ca mine ca esti baiat.
daca intr-adevar nu vrea nimic cu tine,iti va sp, iar daca nu o va face, atunci ai mult d castigat!
succes!

7 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

In primul rand invata sa vorbesti. In al 2-lea rand nu inteleg ce vrei sa spui. Baietii populari nu sunt timizi, iar "popularitatea" aceasta este o prostie. Spune-i fetei direct ca o placi si vei afla si ce simte ea. Cu timiditatea asta nu o sa ajungi nicaieri si nu o sa rezolvi nimic.

| gigiro a răspuns:

Popular si timid! Ma prapadesc de ras! Tu esti o vedeta printre fete,dar asta nu inseamna ceva. Daca ea e o fata cu capul pe umeri, te considera un clown. Daca ii place de tine, poti s-o intrebi frumos si elegant(!).

| Castiel a răspuns:

Esti popular adica te stie toata scoala sau doar 2-3 clase?laughing
In primul rand trebuie sa fii spontan asa... daca esti mai timid cerei id-ul (dar cereil frumos zambeste fi happy nu ca un mort) si dupa pe mess bag-o in seama alea alea o lasi pe ea la inceput sa zica ceva (tu de ex o intrebi ce mai face bla bla) si daca deschide un subiect continua pe acel subiect (in fine acu nu cred ca subiectul va fi cat esti u de prost sau chesti din astealaughing )

| St3fU a răspuns:

Cum esti popular daca esti timid?straight face aia populari nu sunt timizi deloc mai laughing) daca esti asa popular intreab'o direct daca sta cu tine sau nu.ca ar trebui sa fie o onoare pentru ea ca o intrebi tocmai tu, un tip foarte cunoscutlaughing

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

Vorbeste cu ea.si zii ca iti place. daca ea rade, zii ca a fost o provocare. daca te place.bfthappy

| lav_5349 a răspuns:

Spune`i pur si simplu ca o placi! indiferent de reactia ei, incerca sa-i explici ca tu chiar o placi! succesthumbs up

| Dee_5022 a răspuns:

rolling on the floor ce tare...

popular si timid O_o