anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma deprima ideea ca iubitul meu a plecat pentru 6 luni la munca in strainatate.Mor ca stiu ca nu e langa mine, ca nu ma mangaie, ca nu se joaca cu parul meu, ca nu ma tine in brate, gandurile astea ma termina psihic. sad Stiu ca, comunicarea este cea mai importanta, si stiu ca daca i-as spune toate astea, m-ar asculta si mi-ar fi mai bine, insa nu vreau sa par lasa, chiar imi doresc sa ne facem un viitor. Si cred ca uit ca "good things happen to those who wait", dar cred ca ma intelegeti daca va puneti in locul meu. Nici nu stiu ce sa intreb, sunt debusolata, dar parca am nevoie de cineva care sa lupte cu mine, si sa ma incurajeze. Sunteti oameni si cred ca intelegeti prin ceea ce trec. Ziua e mai ok, am activitati si mai trece cumva, dar noapte... e ingrozitoare. sad Ce sfaturi imi puteti da? Multumesc frumos! sad

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Iubire fara suferinta nu se poate! Cele 6 luni vor trece, greu, dar vor trece, dar apoi el va veni, va veti face casa voastra si veti avea apoi tot timpul din lume sa va iubiti, zi si noapte, nu numai noaptea!

| peperonies a răspuns:

Si, cum merge clasa a 11-a?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te si tu dupa el
Stiu prin ce treci (bine la mine este cu totul diferit)
Rabdarea este o nenorocire.
Poti doar sa tratezi lucrurile cu indiferenta ca altfel te consumi tu si nu este bine ...trist sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tocmai tu ai spus...ti ar fi mai bine daca ai avea pe cineva alaturi de care sa poti lupta, sa poti trece nitel mai usor peste perioada asta grea. El este acea persoana, sa stii. Spune i tot ceea ce te macina pentru ca te va asculta si cu siguranta te vei simti mai bine. Nu esti lasa daca ii spui ce simti, din contra! E normal ca aceste stari sa apara, sigur e valabil si in cazul lui.
Vorbiti! In aceste momente, comunicarea este esentiala!

| donRiina a răspuns:

Draga stefania, imi pare foarte rau sa aud asta, dar trebuie sa accepti chestia asta daca cu adevarat il iubesti. Daca cumva crezi ca nu esti in stare sa rezisti fara afectiune si mai tarziu fara sa constientizezi ceea ce faci sa te trezesti cu un barbat langa tine care ti-a oferit ceea ce iubitul tau plecat n-a reusit sa-ti ofere deoarece este plecat, paraseste-l.Pentru a nu-i distruge planurile dupa ce s-a sacrificat pentru a avea o viata alaturi de tine.
Daca te simti in stare sa-l astepti, eu iti recomand sa-ti ocupi timpul liber cu un sport/joc/iesit cu fetele prin oras...etc