Ai doua modalitati sa afli... ori t duci la medic ori faci un test d sarcina
E o infectie vaginala in toata regula, daca nu e chiar o boala luat prin transmitere sexuala. cel mai intelept, fa un control, nimeni nu poate stii sigur fara analize, nu?
Bună.
Astăzi suntem în 29 iulie, eşti încă la ovulaţie!
Trebuie să te vadă un medic urolog, posibil o infecţie urinară sau chiar să elimini pietricele care îţi provoacă lezări pe tractul urinar şi de aceea poţi să sângerezi.
Nu este de ocolit nici medicul ginecolog.
Sănătate.
Pa, pa.
Pai daca stii ca n-ai facut nimicuta ...prostioare chestii d-astea inseamna ca esti racita.Atata tot. Nu va mai alarmati bai ca sunteti gravide din moment ce ati fost cumintele . Saracu' spermatozoid de un' s-apara, asa din senin?
Bye
Sigur ai racit...si eu am patit chestia asta si m-am speriat foarte tare si nu i-am spus nici macar mamei mele.Eu zic sa o anunti pe mama ta si sigur o sa-ti dea un sfat bun. O alta optiune ar fi sa mergi la medic.Eu am luat ceva medicamente si mi-a trecut.Ai grija daca nu te tratezi s-ar putea agrava asa ca vorbeste cu mama ta cat mai repede de chestia asta.
Mai degraba ai o cistita grava, du-te repede la medicul de familie pentru tratament.
Cel mai probabil nu vei merge la medic, daca ai ajuns pe site-ul asta e clar ca tu nu cauti un medic ci un raspuns... Cistita sau candidoza... google them, vezi daca simptomele sunt asemanatoare si trateaza. Nu stiu de ce romanii au asa lene/frica sa mearga la medici...
Se poate lua in calcul si o eventuala sarcina daca ai avut cont sex neprotejat, dar starile de care sp u, arata cel mai sigur o infectie sau o raceala... poate fi de la rinichi
Hooddawg întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: