| oxana17 a întrebat:

Ma doare foarte tare cand facem sex. Dar nu stiu cum sa ii spun iubitului. El parca este un animal...si nu imi place... Ce sa fac?

9 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Incearca sa fi mai romantica. Daca nu incetineste ritmu nici atunci, ramane un singur lucru de facut.Trebuie sa te obisnuiestistraight face

| unione a răspuns:

Ii spui sa nu mai dea ca taranu si o sa se simta, sper...
Dar dupa cum spui e din ala care da din fund si atat, nu prea ii pasa daca simti si tu, daca doare... ia sa iei o pauza de asternut cu el, poate se schimba

| Angel_8399 a răspuns:

Incearca sa-l iei cu frumosul si sa-i spui ca te doarelove struck... o sa inteleaga daca intr-adevar te iubeste:*...
Ai grija de tine si succes.

| βέiiiβiii_5950 a răspuns:

Pai ar cam trebui sa vorbesti cu el.straight face

sa o lase mai moale.

altceva nu ai ce facehappy

| MiCuLuTsA a răspuns:

Pai in timpul actului sa ii soptesti la ureche mai incet.asa pierdut sa sune si dupacea ca sa nu se simta prost ii spui mai repede.si iar mai incet.baietilor le place cand fetele spun ce vor crede-ma. sper sa iti fie de ajutor raspunsul meu pup cyus

| Ancuta_2332 a răspuns:

Pai. vorbeste cu el. nu exista ''nu stiu''. daca nu ii spui tu. atunci cine?laughing nu te rusina sa ii spui.laughing baftaaon the phone

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga foloseste gelul pentru cresterea libidoului

| ZeuulSuprem a răspuns:

Spune-i ca te doare. daca nu intelege asta e, cauta altul.
Lupul i-si schimba parul dar naravul BA

| MATRIX77 a răspuns:

F simplu, sa ii expui problema. daca nu intelege at inseamna ca nu ii pasa decit de el si placerea lui
daca ii pasa at sigur ve-ti gasi o solutie
in rest...prea multa filozofie strica