Buna,
Asta e problema cu cei mai sensibili, stiu ce zici, asa sunt si eu. Dar oarecum dupa un esec sau o intamplare care ma da gata sufleteste, imi caut puterea in inima si forta in creier. Imi propun sa fiu bine.
Pentru inceput incepe cu gandul pozitiv, poti sa faci asta si o sa treci peste- esti puternica.
Iti recomand sa faci sport, si acasa e bine daca-l faci, te scapa de energia negativa si gandurile urate. Iesi cat mai mult, vizioneaza niste filme/seriale care iti fac placere, citeste carti, invata ceva nou, schimba-ti lookul si asa mai departe, insa toate astea nu functioneaza fara gandirea pozitiva. Trebuie sa-ti propui si sa reusesti. Toate am trecut prin asa, cel putin o data, zic eu. Din pacate, dragostea in zilele noastre nu e ca in filme si nici ca in carti.
Succes!
Orice problema ai o plimbare cu camionul o rezolva
https://www.facebook.com/......520485678/
Gaseste-ti pe altcineva. Asta e solutia care functioneaza cel mai bine, desi nu e garantat. Nu te arunca in bratele oricui...trebuie sa fie cineva indeajuns de bun incat sa te faca sa il uiti pe cel care te-a ranit.
Capul sus, nu esti nici prima, nici ultima care pateste asta. Asa e viata uneori. Stiu ca una e sa se intample altuia si alta noua, dar n-ai ce face. In orice caz, nu te izola, iesi cu amicii, in locuri aglomerate, unde nu poti vorbi despre problema ta, nu e cazul sa-ti amintesti mereu, bea o bere, sau ce-ti place tie, flirteaza, invata daca esti la scoala/facultate...
Sau ia-ti cativa prieteni si pleaca cateva zile la munte. Si lasa-ti telefonul acasa.
Heii... asa am patit si eu de multe ori. E groaznic ca ceilalti sa stie ca esti semsibila si sa te raneasca... cu timpul iti va trece. Capul sus, pana atunci! Trebuie sa iti petreci viata cum vrei, nu cum iti spun altii!
Fa mișcare și seara înainte de culcare bea o cana de apa cu zeama de portocala
vera_5828 întreabă: