Buna.
Din păcate, nu vei rezolva nimic dacă îți vei da demisia. Mai rau, eu cred ca te vei gândi ce se va întâmpla dacă nu ești tu lângă in acele momente. Trebuie sa îți dai bine seama de reacția ta la aceasta pronlema și sa îți dai seama ce anume te deranjează mai tare, corpul tau sau ca, iubitul tău are acea reacție la tipa respectivă. Dacă este vorba de corpul tau, poți schimba asta, alegerea sta in mâinile tale și te vei simți mai bine in pielea ta, fără sa simți nevoia sa te compari cu lume, dacă ești 100% mulțumită de tine, rămâne varianta ca te nemulțumește numai întâmplarea cu prietenul. Cum s-a zis mai jos, ca poate a fost pur și simplu o erecție nevinovata in acel moment, eu nu cred. Dacă lui i se școala la o copilă de 13 ani, aici e problema lui psihică.
Încearcă sa vorbești cu un psihoterapeut și acesta te va putea ajuta sa îți temperezi anumite reactii. Așa este cel mai sănătos.
Iar, sa vorbești cu ea pică din start, eu pot intra intr-un magazin pentru a atrage atenția angajaților însă, nimeni nu ma poate acuza de acest lucru și sa fiu luată la răspundere fără dovezi solide. Doar sa faca ceva grav, sa atingă un angajat pentru a i se interzice accesul in magazin. In rest, este client și poate veni la orice ora, chiar dacă nu cumpara nimic. Atât timp, cât nu face rau nimanui, in mod direct, nu ai ce sa vorbești cu ea. Mai ales, cu siguranța vei avea probleme din cauza acestui lucru.
După ce o sa vorbești cu ea,, câteva lucruri", se va duce si ea mai sus de tine si se va plange.
Cum s-a specificat mai jos, sa vorbești cu mama acesteia, este nebunie curata. Fiecare e liber sa se îmbrace cum dorește. Dacă nu ne place cum s-a imbracat cineva, nu ne putem duce sa ii atragem atenția sau sa ii batem in poarta, sa vorbim cu familia respectivei/respectivului.
Problema ta trebuie rezolvată din interior, începând din psihicul tau, pana in punctul in care ești pregătită sa faci niște schimbări. Eu, personal, nu as mai fi continuat relația respectiva, acum totul depinde de tine. Bafta.
Ce rost are sa stai asa? Nuti convine ca aia il incinge il lasi, cauti altul putin mai urat nu gras si scapi de griji.
"... suntem multi baieti?"
Baietilor li se ridica "nivelul politic" de la multe chestii. Se vede ca nu stii fiziologia unui baiat. Mai ales cand vad o fata "bine". Nu mi se pare a fi prea anormal.
Zici ca e iubitul tau. Pai de aia nu s-a uitat la tine prin haine, ca te-a vazut deja fara ele. Nu e mai simplu cand te vede fara, de ce sa se chinuie sa vada prin ele?
Nu ai ce sa te legi de fata. Are dreptul sa se plimbe unde vrea, cu scop, sau fara scop. Sa te legi pentru ca iubitul tau se uita la ea? Mi se pare hilar. Daca ea sa plimba pentru ca are o flebete pe acolo? Leaga-te eventual de iubitul tau ca sa uita dupa altele in loc sa se uite la tine.
Bună Alice, esti geloasa pe o fată de 13 ani pe bune? In alta ordine de idei un barbat poate avea erectie din senin fara sa se gîndeasca neaparat la sex, sunt hormonii care la fel ca si la voi femeile cand deveniti nervoase inainte de ciclu irascibile, acum intr-adevar el daca ar face ceva cu fata aceea va fi pedepsit deoarece ea avand 13 ani nu este pregatita de sex, cele mai multe fete se imbraca sumar si provocator deoarece ele stiu ca asa atrag bărbati cu bani ca ele la varsta lor nu au altceva in cap decat modă fuste scurte bluze mulate sa se vada sînii etc, tu nu cu fata aia trebuie sa discuti, ci cu mama ei, deoarece mama ei îi permite sa se imbrace provocator, daca vei vorbi tu cu fata aceea cu siguranta vei vorbi cu ea la nervi o sa o jignesti si nu vei face altceva decat sa o ambitionezi pe aia sa faca aceste lucruri mereu, cauta sa vorbesti cu mama fetei poate aflii unde locuieste familia ei.
Este ok, descarca-te... ca la celelalte intrebari.
Singurul lucru care o sa te ajute pe tine, este un PSIHOLOG. O sa te simti mult mai bine dupa. Bafta!
Întotdeauna vor fi oameni care arată mai bine. Fă pace cu ideea asta și cel mai important, fă pace cu felul în care arăți pentru că altfel te bați cu morile de vânt.
Mai ai timp să realizezi că sunt lucruri mai importante pe lumea asta decât cupa pe care o porți la sutien sau cât masori în talie. Dar cu cât mai repede, cu atât mai bine. Preocupările astea sunt inutile și nu îți fac bine deloc.
Și oricât de frumoasă ai fi, tot timpul e cineva mai tânăr, mai frumos, mai atrăgător.
Fata asta cred ca trebuie sa vada un psiholog mai degraba. Majoritatea intrebarilor ei sunt despre complexe ale corpului si neajunsuri in relatii bazate pe acest aspect.
PS: arata bine aia de pe Instagram dar pare mult mai mare decat se specifica in "intrebare".
Da, știu. Poate o sa înțeleagă totuși până la urmă.
Can't hurt to try.
Are tâte si cam atat in rest arata naspa la fata. Nici macar nu e mai frumoasa ca tine.
Rezolvati problemele.
Poți începe prin a rezolva problemele astea
1.) https://www.pbinfo.ro/probleme/3979/suma37
2.) https://www.pbinfo.ro/probleme/3950/partitiimultime2
Ceva personal, ....sani mari se lasă.si am avut sanii mari si frumosi intre 13-19 si acum sunt lăsați si am 22, nu eram mulțumită de asta, si am inceput sa fac exerciții fizice si presupun ca este o schimbare acum!
Hai sa gandim si pozitiv, poate ii s-a sculat cand te a vazut pe tine chiar daca era si aialalta pe langa voi. ori o are el mare si ii se vede asa ca a pus o intr o parte(asa e la baieti cand o punem intr o parte) sau poate nu avea boxeri pe el ca se vede rau cand nu avem boxeri, dar eu cred ca ii s-a sculat cand te a vazu. incearca sa vorbesti cu el. puteti intretine si relatii sexuale si ai s avezi ca ii se scoala mereu cand te vede. na eu ti am dat sfaturi si d astea nu stiu eu ce e intre voi aici e decizia ta ce vei face
Părere personală: ești o frustrată care arată destul de bine dar totusi e plină de complexe, cu întrebarea asta încerci sa atragi urmăritori pe Instagram. Uite ce zic eu, daca e asa cum cred eu, si mai mult ca sigur așa e, da.mi mesaj in privat si te bag intr.un grup de prieteni cu beneficii, sa nu mai stai sa te chiunui cu astfel de porcării. Până atunci, eu îți voi raporta întrebarea cu cel mai mare drag
Toți sânii sunt frumoși, nu contează dacă sunt mici sau mari. Sunt bărbați carora le plac sânii mici, si bărbați carora le plac sânii mari. Cel mai important e să te simti tu bine cu tine. Frumusețea nu inseamna sa ai sânii si fundul mare, frumusețea e subiectivă. Fiecare femeie e frumoasă in felul ei.
Și ai putea sa ti schimbi iubitul.