Esti fata...nu cred ca e necesar sa cumperi nimic. vorbeste cu iubitul tau, daca tot sunteti asa avansati in relatia voastra incat sa ii cunosti parintii...cred ca puteti avea o conversatie deschisa in care sa te lamureasca cam ce ar trebui sa faci sa iasa totul bine.
Un buchet de flori/o cutie de ciocolata si o sticla de vin e ok. Nu prea ai ce sa faci, depinde mult de el si de ei. Daca parintii lui sunt normali o sa stea putin de vorba cu tine si apoi o sa va lase in pace. Daca sunt sariti o sa te supuna unui intreg interogatoriu. Cel mai bine e sa zambesti mereu, sa nu ridici vocea si mai ales(Cel mai important!) sa nu stai cocotata pe odrasla lor. Stai langa el, dar nu-l saruta/mangaia/alinta ca spiritul de leoaica din mama se va activa(vorbesc din experienta!)
Multa bafta!
Nu trebuie sa cumperi cine stie ce cadou. Totusi ar fi dragut daca ai duce un buchet de flori sau o floare in ghiveci (daca ii place "soacrei") si o cutie de bomboane. Te imbraci mai decent, zambesti, ii spui ca iti pare bine sa o cunosti si ii oferi florile. Chiar fara nimic nu te poti duce. E nepoliticos.
Draga mea, in cazul tau e mai usor. Nu ar trebui sa le cumperi nimic. Dar ar trebui sa vorbesti si cu iubitul tau. Sa ii spui si lui ca esti prea timida si nu stii ce sa faci. Dar sunt sigura ca daca relatia voastra este bazata pe incredere si iubire, veti trece si peste asta. Daca ai vrea neaparat sa le oferi ceva, eu zic sa le oferi o ciocolata! Te pup! Succes!
Cumpara-i viitoare soacre o cutie de ciocolata si un buchet de flori sigur o sa tina stiu din propria experienta
Iti spun eu ca parintii baiatului, in special mama, se va bucura daca vei face o prajitura singura. Daca esti o bucatareasa buna, va iesi super, iar daca nu, macar incearca. Stii cum sunt mamele baietilor 'fata pe care o alegi trebuie sa stie sa gateasca'. Chiar daca esti mai timida sunt sigura ca asta ii va atrage mai mult. Vor crede ca esti o fata cuminte si de incredere. Incearca sa o ajuti cat mai mult pe mama baiatului. Va da bine. Multa bafta scumpo!